לחוצה מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני שבוע 29+6, לאחר שבסקירה מאוחרת העוברית הייתה קצת קטנה בכמה ימים בכל הפרמטרים , הומלץ המשך מעקב גדילה. ביצעתי מעקב זה כעבור כחודש והיא פתחה פער של שבועיים בעצם הירך ושבוע בבטן.
    היום , ביצעתי שוב מעקב ועדיין יש פער של שבועיים אך בעצמות ארוכות אחרות יש פער של אפילו קצת יותר. האם למישהי היתה פעם בעיה בעצמות ארוכות ?
    אשמח לשמוע מהריוניות ואמהות. מיותר לציין שאני מאוד מודאגת והרופא שביצע את הבדיקה הזכיר כל מיני תסמונות כמו גמדות , תסמונת דאון שלא עזר לחששות שלי..
11 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הוא היה קטן ונשאר ככה
    נולד קטן
    אני גם הייתי בלחץ
    וגם לי בלבלו את הראש
    עד שרוםא אחד אמר לי
    ״את קטנה. בעלך לא גדול, למה ציפית לשחקן כדורסל?״
    וזה נכון

אם אתם לא ענקיים גם הילד שלכם לא יהיה
    תנסי להרגע ותזכרי כמו שיש אנשים בכל מני גדלים יש גם עוברים בכל מני גדלים
    אם את רוצה להרגע אז את יכולה לפנות לפרופ׳ שוחט
    הוא ממש מרגיע ומבין

קחי בחשבון שרופאים אומרים הכל כדי לכסות את עצמם
    גם לגמדות וגם לתסמונת דאון יש עוד סימנים נוספים!
    אל תכנסי ללופ הזה כי יש אין ספור דברים

• מאור שלי תמיד יצא גדול באולטרסאונד ונולד 3600 אני מטר 70 ובעלי מטר 90 בלי עין הרע מאור כרגע שוקל כמו הבת של גיסתי שהיא בכלל בת 8 חודש והוא 3 חודש הכל תלוי בהורים

• גולי את צודקת, אבל זה אם הוא סימטרי.
    אם אין סימטריה אז עושים מעקב גדילה. למשל הראש והבטן מתאימים לגיל מסוים אבל הרגליים נשארות קטנות.

הייתה לנו פה בפורום, עכשיו היא לא כאן, שהיה לה את זה. יצאה לה ילדה רגילה לגמריי, אבל לקראת סוף ההריון עשו זירוז. מהסיבה שיכול להיות שהתנאים של הרחם והשיליה גורמים לפער הזה, ובעצם כנולדים כבר אפשר להאכיל את התינוק והוא יצמצם את הפער.

הרופאים מחוייבים להגיד את כ-ל האפשרויות.
    סביר להניח שהעוברית בריאה. תמשיכי במעקב
  • גולי הוציאה לי את המילים מהמקלדת...............................
    מסכימה בכל מילה.
    את יכולה להיות רגועה...

• מסכימה עם כל מילה של מיצי

גם אצל הגדולה שלי היה פער בשבועיים בערך, בשבוע 32,34 ולקראת חודש תשיעי עשיתי שוב אולטרא סאונד ושוב היה קטן, היא באמת נולדה קטנה יותר, והחישוב של גיל ההריון כנראה לא היה מדוייק, העיקר שהכל היה בסדר
    פייס: ortal_hori

• גם אצלינו היתה שאלה אם אורך העצמות הוא תקין.וכל ההריון הציקו לי שהיא קטנה- בסוף נולדה שבוע 42- 3600 גרם. השמנמונת הזו!!!
  • גם לגיסתי אמרו שהעובר ממש קטן עד סוף ההריון שיגעו לה את השכל שזה כנראה לא תקין, ויצא ילד בריא ושלם.

ולחברה שלי גם אמרו שהבטן ענקית והראש ענקי וכל שאר הגוף קטן והיא הייתה בחודש תשיעי, שתביני שהטכנאית אולטרסאוונד אמרה לה שיש לה מפלצת בבטן

• מיצי, דיברת עליי?

• עכשיו אני נזכרת שבמדידות הראש של מאור תמיד היה קטן ואחרי הלידה עוד שלחו אותי לבית חולים כרמל לעשות אלוטרסאונד בגלל שהראש גדול מידי מה תגידי על זה

• כמו שענו לך בהצלחה ובעה שהכל יהיה תקין וקל
  • תודה בנות! היום הייתי אצל מומחה בעל שם... והוא גם הרגיע אותי...אז לפחות עד הבדיקה הבאה (אני במעקב) אני קצת יותר שקטה.

המון תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה