מה עושים עם העייפות הזאת??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות...
    אני חוזרת כל ערב בסביבות שש וחצי מתיישבת על הספה ובשניה נרדמת...הבית נשאר הפוך הכלים בכיור כבר הגיעו לשכנים ...שלא נדבר על כביסות כבר לא נשארו לי תחתונים....הבעל חוזר מאוחר והכי דכאון שיש לי להגיש עבודה עד מוצש לא רואה את זה קורה....מה יהיה עם העייפות זה יפסיק מתישהו או רק יתגבר?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • בשליש הראשון יש עייפות לכולן כמעט עובר בשני ובשלישי חוזר אבל במצב יותר שפיר אם יש מישהו שיכול לעזור חוץ מהבעל אז לא להתבייש ולבקש עזרה כי זה בלתי נמנע גם אני אחת שהיה לה קשה להרדם ובשליש הראשון פשוט הייתי מנמנת המון
  • בשליש הראשון העייפות מוגברת!!!
    זה תקין וזה עובר!

תנסי לנוח כמה שיותר אחרי העבודה...

• אני בחודש חמישי ולי עדיין לא עבר אני מותשת עייפות כרונית שמפריעה לי לתפקד
    אני לא חושבת שזה יעבור לי
    גם לי אמרו שזה רק בשליש הראשון
    כנראה שלא ..

תנוחי זה לא חטא
    צריך לנצל את זה שאפשר עכשיו ...
  • שליש ראשון וזה ידוע , זה תקופה וזה עובר ! ההריון הזה לא היתה לי עייפות בשליש הראשון אפילו הייתי ערנית אובר ... אבל עכשיו מתחילה להרגיש שבשעה 9 בערב כבר סחוטה ממש ...
    כל עוד יש לך אפשרות לנוח תנוחי .... בהריונות הבאים רק אפשר לחלום לישון בכל רגע ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה