מה עושים עם העייפות הזאת??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות...
    אני חוזרת כל ערב בסביבות שש וחצי מתיישבת על הספה ובשניה נרדמת...הבית נשאר הפוך הכלים בכיור כבר הגיעו לשכנים ...שלא נדבר על כביסות כבר לא נשארו לי תחתונים....הבעל חוזר מאוחר והכי דכאון שיש לי להגיש עבודה עד מוצש לא רואה את זה קורה....מה יהיה עם העייפות זה יפסיק מתישהו או רק יתגבר?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • באיזה שבוע את? את לוקחת ברזל?

העייפות הזאת היא חלק מהתופעות והיא בהחלט עוברת... לי היא עברה בסביבות שבוע 15
  • בשבוע 9 לוקחת פרנטל תשעה חודשים....אני לוקחת אותו ממד לפני שהולכת לישון אולי לקחת בצהרים ?

• יש מצב רציני שאת צריכה ברזל.
    אתמול הגעתי הביתה- סידרתי יפה את הכריות בספה,
    אמרתי לילדים שירחמו עליי ולא יעשו הרבה בלגן וישנתי לסירוגין במשך שעה וחצי!!!
    הייתי שבוזה לחלוטין!!!
    קמתי קצת לפני שבעלי היה צריך לבוא, ואמרתי לילדים שיסדרו מהר מהר.
    הם הוציאו את כ--------ל המשחקים,ספרים,בימבות,שמיכות,בובות ליד הדלת של הכניסה!

• התפרסם לך כנראה פעמיים עניתי לך בשני
  • זה כל הזמן מתפרסם לי פעמיים לא ברור למה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה