3 חודשים שעוד לא ישנתי לילה שלם ברצף:( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שביזות אמיתית!!!!!!!!!!!!!!!!!!מתי הוא ילמדדדד לא לאכול בלילה
19 תגובות
עמוד 1
חחחח אני ואת באותה הסירה ! את ממש מתארת את מה שעובר עלי בדיוק, היי לפחות את לא לבד
לכולם אצלי לקח שנה עד שאני ישנתי לילה שלם..... מנחם אה?
יש ילדים שישנים לילה שלם כבר מהיום הראשון ויש ילדים שלא ! זה לא עניין מתי ילמד ,זה עניין של צורך באוכל בגיל הזה ,צורך שאנחנו כאמהות חייבות לספק אותו ,זה חלק מההורות ,גם חוסר שינה וגם עייפות וגם חוסר סבלנות בגלל זה זה גם חלק מההורות ...ולאט לאט אפשר גם להבין שלא כל בכי של תינוק זה ישר אוכל, לא כל קול שהוא מוציא חייבים לרוץ אליו ,היו פעמים בלילות שאם זה היה רק קול של מה מה מה כזה בלי בכי אמיתי של אוכל פשוט המשכתי לישון וגם הוא . מצד שני כמובן שלא צריכים להגיע להיסטריה של הילד כשהוא רעב באמצע הלילה ...לנסות ללמוד ולזהות את בכי שלו. ומה לעשות תינוקות קמים עם הזריחה ,ככה הם בנויים ,מזל שהוא לא מתעורר לך ב4-5 ...
מנחם מאוד!!! חחחחחח הוא קם פעמיים לאכול בלילה וחוץ מזה עוד איזה 5-6 פעמים כדי שאני ישים לו תמוצץ בחזרה כמה פעמים אני צריכה ללכת לשתוף תמוצץ כי הוא נפל בקיצור אני עייפהההההה
גם שני הקטנים שלי אוכלים באמצע הלילה הגדול שלי (בן שנה ו-4) פתאום התחיל לאכול ב- 2 בלילה והקטן ( 3.5 חודשים)- בהתחלה היה ישן 6-8 שעות ברצף ואוכל פעם אחת- ועכשיו גם הוא קם כל 3-4 שעות לאכול
אבל אני זורמת עם שניהם ואם זה ינחם אותך לא ישנתי לילה שלם מאז שילדתי את הגדול- כבר יותר משנה
האמת שלא ממש מפריעה שהוא אוכל בלילה מפריע לי שבשש בבוקר הוא קם ונהיה נודניד כזה חחחח כי כשהוא אוכל אחרי זה הוא חוזר מיד לישון אז אין לי בעיה 10 דק' לתת לו בקבוק ולחזור לישון פשוט יש עוד דברים בנוסף
כל ילד והשינה שלו יש כאלה שאוהבים לישון המון ויש כאלה שמתעוררים באמצע הלילה גם עד גיל שנתיים אז לבד את בטח שלא ואם הוא נרדם רגע אחרי שאת קמה אז פשוט תחזרי לישון גם אם צחצחת שיניים לא קרה כלום בהצלחה
3 שנים שלא ישנתי לילה שלם ברצף
חמודות שלי אני שמחה להודיע לכן שאתן אלה שצריכות ללמד את ילדיכן לישון. בן שלי גם היה מתעורר כמעט כל שעה בלילה כדי לאכול עד שהלכתי לפסיכולוגית יועצת שינה ומרגע שהתחלתי לעשות הכל לפי תוכנית שלה ילד שלי התחיל לישון לילה שלם ביום שלישי מתחילת הטיפול. נאמר לי שמגיל שלושה חודשים ניתן ללמד אותם לא לאכול בלילה ומגיל הזה תינוקות לא חייבים לאכול בלילה מבחינה פיזית. מי שמעוניינת אני יכולה לספר על כל התהליך שעשינו אתו כשבן שלי היה בן 10 חודשים עכשיו הוא בן שנה וחצי הולך לישון ב21:00 וקם ב6:30 בבוקר. בעזרת ה' את התינוקת שתוולד לי עוד חודש וחצי אני אלמד לישון לילה שלם בגיל שלושה חודשים כי אני לא רוצה לעבור את הסיוט שהיה לי עם בן עד גיל 10 חודשים. ולבסוף אם אתן רוצות לפנות ליעצת שינה אני ממליצה בחום על יוליה טמיר פסיכולוגית שלוקחת רק 370 ש"ח תחפשו בגוגל אתר שלה. אני מודע לה' שפניתי אליה כי חיים שלי חזרו בחזרה והצלחתי לתפקד כמו בן אדם. ]
ובטח שלהדליק מזגן ! אבל צריך להבין שגם חייבים לאוור וזו הסיבה שמצטננים ... וONI אני בדעה שבגיל 3 חודשים זה ממש לא פינוק או משהו כזה ויש צורך פיזיולוגי לאכול בגיל הזה ! כשקמים כל שעה זה ברור שלא מרעב ,אבל כשקמים פעם או פעמיים בלילה ומבקשים אוכל זה סביר ביותר ...אני לא אוהבת את כל השיטות שמנסות ללמד את התינוק לעשות מזהו ,או כמו לוחשת שממליצה על האכלת חלום ,זה התערבות בוטה בנגנון הרעב והשובע של התינוק (ראו השמנה שרק מחמירה בקרב ילדים) לגבי גיל מבוגר יותר בהחלט ניתו לתינוק לישון יותר טוב, לקראת גיל שנה ,כשהם פחות תלויים בך למשל ,גם עניין המוצץ ,אני ממש לא אוהבת שנותנים מוצץ בלילה ואז צריך להחזיר אותו כל פעם ,לדעתי די מפספס את המטרה ...חוץ מזה בגיל 4-5 חודשים כדאי מאווווד ללמד את תינוק לקחת את המוץ לבד ולא בעזרת ההורה , גם שתיה , תמיד אפשר לשים במיטה בקבוק (יותר טוב כוס פטנט שלא נשפכת ) עם מים ולהראות לתינוק שיש לו מים וכשהוא יודע כבר לזחול אם הוא צמא בלילה הוא יגש לשתות לבד ויחזור לישון ,ככה עשיתי עם הבן שלי שהיה קם בלילה ממש צמא!!!
תנסי להרגע
הבעיה שלי זה שכשאני קמה אני לא מצליחה לישון שוב וכשאני נותת לו לאכול פעמיים בלילה לוקח לי איזה חצי שעה להירדם אחרכך..בסדר זה סתם היה שירשור לניחום
תקופה שתעבור ותחלוף ..... תהי חזקה ותשתדלי לנוח כשהוא ישן ...
אני כמוך
אני למדתי ליהנות מהלילות הלבנים הייתי יושבת מול המחשב בהנקות או בעירסולים, זה היה זמן איכות שלנו לבד לבד
Eski לכל אחד יש דעות שלו זה נכון וכל אחד מאמין במה שהוא רוצה להאמין. אני היתי בדיכאון נורעי אחרי לידה ורק הקשבתי לאמא שלי שלא להפסיק להניק את הילד ואם הוא רוצה לאכול בלילה אז לתת לו כמה שהוא רוצה. להניק לא הצלחתי בגלל כמה סיבות אז כל הזמן שאבתי לו בקיצור חוויה של שנה ראשונה של תינוק היתה בשבילי סיוט וכל זה בגלל חוסר ידעה. אז כרגע אני רק רוצה לומר שאם יש בנות במצב שאני היתי בו אז יש דרך למנוע את הדיכאון ותאמיני לי שאדיף להפסיק לתת לאכול לילד בגיל שלושה חודשים בלילה וזה לא משפיע עליו מבחינה בריאותית וזה מוכח רפואית מאשר לסבול ולהיות בדיכאון ואני לא מאחלת לאף בחורה חווית שנה ראשונה של תינוק כמו שהיתה אצלי ואני אומרת שכן יש פתרון... ]
היי מה שלומך .... קודם כל שעה 6 זו שעה לגבי סבירה לתינוק השאלה היא מה קורה בלילה.
הוא עוד פיצי להרגיל אותו לא לאכול בלילה אבל דברי עם טיפת חלב אולי להגדיל לו מנות בטיפה ביום (לא מדברת על המון 10-20cc בכל ארוחה ) עוד מעט הוא יתחיל טעימות ויתחיל לאכול אוכל משביע ומוצק (דייסה לפני השינה וארוחות ירקות ופירות ) ואת תוכלי לישון......
וכל מה שאומרים לנו כשנולד תינוק... הבית יכול לחכות ... כשהוא ישן תשני!
כולה 3 חודשים. אני לא ישנתי לילה שלם 4.5 שנים!!!! אז תנו כבוד. גם אם הם לא מתעוררים אני קמה לבד - לא יודעת למה. אבל מתעוררת ולא מצליחה להירדם עד שלא אלך לכסות אותם ולוודא שהכל בסדר. ולא אני לא מהאמהות הלחוצות