שלום לכולםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום גיליתי שאני בהריון
    ורציתי לשאול מה עושים מכאן האם צריך ללכת לרופא מסויים?
10 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!

• מזל טוב!

• אין לי מושג באיזה שבוע אני
    ניראה לי אני יקבע תור לרופא נשים
  • חכי, מתי קבלת ווסת אחרונה? תאריך.
  • שבוע נקבע לא רק לפי ווסת אחרונה.
    זה מאוד תלוי מתי היה הביוץ.
    לכן אפשר לדעת גם לפי הערך של הבטא ובעז"ה ב-US לפי גודל העובר.
    ואז לראות אם זה תואם לתאריך ווסת אחרונה. לא כזה עקרוני.....
    למשל אצלי השבוע נקבע לפי ה-US. (יוצא יומיים מאוחר יותר מהתאריך לפי הווסת האחרונה.)

בהצלחה!

• אכן שבוע לא נקבע רק לפי וסת אחרונה אבל לשם התחלה הולכים לרופא בהתאם למחזור האחרון
    שיהיה בשעה טובה קל ותקין בעה
  • שיהיה בשעה טובה
    המשך הריון קל ותקין

• מזל טוב!!!
    אם את יודעת מתי קיבלת וסת אחרונה, תיכנסי כאן למחשבון הריון, תכניסי את התאריך וזה יגיד לך באיזה שבוע את. ככה תוכלי לדעת מתי לקבוע תור לרופא (כמו שאמרו כאן בנות- לרופא עדיף להגיע בשבוע 7).
    אם את לא יודעת את התאריך, וגילית שאת בהריון מבדיקה ביתית, תבקשי מהרופא משפחה שלך הפניה לבדיקת דם להריון ולפי התוצאה תוכלי לדעת בערך באיזה שבוע את.

בכל אופן, עוד לפני שאת מתחילה בבדיקות ורופאים- לכי תקני בבית מרקחת חומצה פולית ותתחילי לקחת כל יום כדור. מאוד חשוב!

בשעה טובה ושיהיה הריון עגול ומשעמם!
  • ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה מזל טובבבב
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה