וירוס או ללכת לרופא?עזרה בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בבוקר מאור שילשל בהתחלה קישרתי את זה להחלפת התל"מ ואז מדדתי חום והיה 37.6 אז אמרתי לא יכול להיות שבגלל מטרנה יעלה חום..עשינו לו מקלחת ונתתי לו נובימול עכשיו בדקתי אותו הוא עדיין חם מה אתן אומרות אני צריכה לקחת אותו לבדיקה??חשוב לציין שבערב אנחנו ישנים עם מזגן אבל אני מלבישה את מאור בבגד גוף שלם +שמיכה ואנחנו מכוונים את הידית של המזגן לכיוון הריצפה כך שהקור לא מגיע ישר אלינו וגם על 25 מעלות..יש מצב שהוא התקרר?או שאני מלבישה אותו חם מידי"?

13 תגובות
עמוד 1
  • אני בחום הזה לא הייתי מלבישה ארוך
    ובכל מקרה שיש חום לא להלביש ארוך
    תרגישו טוב

• גולי אפילו שיש מזגן???

• כשיש מזגן ברור שלהלביש ארוך-אבל זה כ"כ כ":כ לא בריא מזגן לגיל הזה הם הקטנים מתקררים ממנו בקלות במיוחד בלילות..
    אני אישית לא מדליקה מזגן עדיין יש אויר ממש טוב ונעים ולהפך אתמול ב1 בלילה היה לי קריר אז הלכתי לסגור להם את החלנות בחדרים
  • חחחחחחחחח לא יודעעתת

• 37.6 זה לא חום !!! זה חום גוף נורמלי לתינוק שלבוש בשיכבה ארוכה בקיץ! ואין צורך לתת נובימול בחום כזה ...חוץ נזה לא מתקררים מהמזגן אלא מוירוסים וחיידקים , רצוי לכבות את המזגן ולאוור את החדר כמה שיותר ! להלביש קצר ביום כמובן ,ובלילה אם המזגן על 25 מעלות מספיק שכבה 1 ארוכה ואין צורך גם במשמיכה ,זה יותר מידי .
  • גם אנחנו ישנים עם מזגן והילדה עם ארוך.. היא כבר התרגלה אם אין מזגן היא לא נרדמת..
    אבל עד כמה שידוע לי לא נותנים אקמול או כל מוריד חום אחר מתחת לחום 38-38.5
    כי אצל תינוקות בגיל הזה זה לא מחשב חום
  • נתת נובימול ב37.6

את לא אמיתית. נותנים רק כשיש 8.5

שתהיי בריאה

• נכון-לא מתקררים ממזגן...אלא מתקררים מזה שבקור הוירוסים והחידקין חוגגים....ככה הסבירה לי רופאה פעם.......
    החום גוף שלנו כשהוא יורד הוא לא מגן מספיק עלינו מוירוסים.
    אני כן חושבת שכשיש מזגן חשוב גם שמיכה....אהממממ לא יודעת אולי כי אני אוהבת להתכסות תמיד בשמיכה.
    והעי חשוב כמו שאסקי אמרה לאוורררררררר
  • גם אצלנו המבוגרים, 37.6 זה חום נורמלי.
    אני לא חושבת שהיית צריכה לתת לו ישר נובימול אלא לחכות ולבדוק אם החום עולה לפחות ל 38.5...

אם הוא רגוע, שותה ואוכל אז הוא בסדר גמור, כמובן כל עוד אין לו חום שעולה על 38-38.5

• בקורס הכנה ללידה שעשיתי עכשיו כן אמרו להדליק מזגן... גם בחורף וגם בקיץ ולשמור על טמפ אחידה בחדר... 23-24 מעלות...
    לא יודעת
  • פעם אחת של שילשול עוד לא מעידה על כלום
    כמו שאמרו 7.6 זה לא חום 8.5 זה חום
    כל עוד הילד חיוני הכל תקין
    וכל מה שאמרה אסקי
    סבלנות ורק טוב
  • טיפת חלב אמרה לי שזה בסדר שנתתי נובימול

• אם הילד לא נודניק ולא מעלה חום מעל 38.3 לא צריך לתת אקמול...

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה