למה שומדבר לא יכול ללכת חלק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי היום מעקב בעקבות זה שבחודש שעבר אמרו לי שלעובר ראש גדול בשבועיים והיום עשיתי קוב בדיקה והוא שוב גדול בכלל כל העובר גדול מתאים לשבוע מתקדם יותר אז הרופא שלח אותי לעדות העמסת סוכר שוב והתחיל לדבר איתי על אופציה של קיסרי אוף לא רוצה קיסרי

5 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי אמרו שהעובר יותר גדול מההריון ..
    יהיה טוב בע״ה :)
    שיהיה לך לידה קלה ..
  • דבר ראשון חוות דעת שניה!!! הערכת משקל בשבוע שלנו לא הכי מדוייקת וחוץ מזה הכל תלוי בגנטיקה ...מה הסיבה שהוא המליץ על קיסרי??? כמה הערכת משקל שלך? לפי מה שאני יודעת סטיה של שבועיים זה בגדר הנורמה בהערכת משקל כי זה לא ממש מדוייק ...יש טעויות של 20% בערך וזה ממש תלוי בודק ... תעשי העמסת סוכר ותראי מה מצבך ... האם את מתקרב למשקל של 4 ק"ג לקראת סוף ההריון?
    יש עוד דברים שאפשר לעשות בדרך ,למשל זירוז לידה !!! וזה עדיף על קיסרי כמובן , יכולים לזרז אותך בשבוע 38 למשל ,או שתלדי גם בשבוע 38 ...תראי את כל האופציות שלך ואל תלכי ישר על קיסרי !!!
  • ברור מאיה זה הדבר האחרון שאני רוצה!! כרגע הוא 3.2 וצפוי להיות בלידה 3.9-4 ולא הלכתי לשם הערכת המשקל כי כבר עשיתי והוא היה גדול בראש בשבועיים ולכן הלכתי למכון פרטי אשר אמר אותו דבר ועכשיו חזרתי למעקב הוא אמר שזה עדיין באותו סטייה ולהמשיך מעקב הוא לא המליץ הוא העלה את זה על הפרק , הם אוהבים לכסות את עצמם

• אישה שהיא לא סוכרתית אין שום סיבה לעשות קיסרי במשקל 4 ק"ג ! רק אם העמסה תראה שיש לך סוכרת אז אפשר דבר על זה וגם אז קודם כל ללכת על זירוז בשבוע 38 לפני שיגיע ל4 ק"ג .
  • אני עשיתי מעקב גדילה בקופה אמרו לי שהוא יחסית קטן לשבוע שלו (בשבוע 30) אחרי שבועיים בדיוק עשיתי בדיקה אצל רופאה פרטית שאמרה שהוא יחסית גדול לשבוע שלו... (לא דאגה לסכרת כי הבטן בהיקף קטן והראש ועצם הירך גדולים, וגם בעלי 1.90... צפוי שיהיה תינוק ארוך)

בקיצור נלחצתי ממש, גם לא הגיוני שעלה בשבועיים 700 גרם... שאלתי את הרופא שלי ואשתו שהיא המזכירה סיפרה לי שהבת שלהם עשתה בדיקת גדילה אצל מומחה ממש נחשב... והוא טעה ביותר מחצי קילו בהערכה של התינוק (ודווקא אבא שלה שהוא גניקולוג צדק בהערכה..)
    ככה שיכולות להיות טעויות... תבדקי את כל האופציות שלך כמו שהציעו הבנות לפני ותבקשי עוד הערכת משקל לפני שאת מחליטה (אם אפשר בסניף אחר- טכנאית/רופא אחר אז עדיף)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה