נו, מתברר שגם בסקירה יש טעויות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת דודה שלי בהריון שלישי... יש לה 2 בנות גדולות...
    בכל הסקירות אמרו לה שיש לה בת... והיום בבדיקה שגרתית אצל הרופא (היא בשבוע 34) אמרו לה שיש לה בן סופית
13 תגובות
עמוד 1
  • זה באמת הזוי!!!
    במקרה שלה הייתי מחכה ללידה ורק אז משנה את ההזמנה
  • לדעתי זה לא מצחיק
    ורופא שלא מזהה את המין לא הייתי רוצה לדעת מה עוד פספס

• מאוד מוזר והזוי מה זה הרופא הזה אייך מפספסים בולבולון הריון שלם ....
    באמת מעניין מה עוד פספס הרופא הזה
  • הייתי מתעלפת.

• אוייי צוצית עכשיו הצלחת להלחיץ אותי!!!! עד הסקירה השניה הרופאה אמרה שהיא חושבת שיש בת אבל לא רוצה להתחייב כי העובר סגר רגליים בכל הבדיקות, אח״כ בסקירה השניה היא כבר קבעה בוודאות שזו אכן בת, קניתי הכל לבת...! ומשום מה מקנן בי הספק שאולי טעתה עכשיו עם ההודעה שלך אני בכלל בלחץ, תרמתי כבר את כל מה שהיה לי לבן!!! הכל אצלי לבת!
  • טעו סקירה ראשונה, טעו גם סקירה שניה???!!
  • חחחח איזה קטע הזוי זה..
    בטח היו בשוק...

צוצית... לכי תדעי... יש הפתעות בחיים
  • הזוי לגמרי
    פייס: ortal_hori

• יאו איזה קטע . נדיר שבטכנולוגיה של היום עדיין מתבלבלים ...

• באמת הזוי
  • הזוי ומלחיץ באותה מידה ....

איך אפשר לפספס עם כול הטכנולוגיה של היום?!
    ועוד לפספס בולבולון???

בטח ההורים מאושרים הכי חשוב
  • יואווו איזה פחד אבל כייף גדול בן אחרי שתי בנות העיקר בריאותתת הכי חשוב וביידים מלאות
  • T=לי הייתה מה זאת תחושה שיש לה בן למרות הכל... אמרתי לה יומיים לפני זה - שאני בטוחה שיש לה בן ואני לא יודעת למה כל הזמן אומרים לה שיש לה בת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה