ברית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
7 תגובות
עמוד 1
  • גם אני לא רציתי אירוע גדול. בעיניי זה מיותר.
    עשינו בבית. אמצע שבוע בצהריים. ארוחת צהריים בשרית קלה (סלטים/נקניקים/בורקסים...)
    הזמנו רק את האנשים הכי קרובים (אמא/ אחים/דודות/כמה בני דודים)
    המוהל הגיע הביתה.
    היה טקס יפה ומרגש עם האנשים שהכי קרובים אלינו ושבאמת אכפת להם !!!

• גיסתי עשתה בבית !
    אנחנו מתכונים לעשות אולי אצל גונן בבני ברק ואז בבית אצל חמותי בחצר לעשות ארוחה קטנה רק עם המשפחה הקרובה ,בלי דודים וכאלה .
  • בס"ד

אני לבן שלי עשיתי בבית הכנסת , היה מאוד יפה ומרגש כיבוד זה חמותי עשתה הכל
    פיתות חומוס סלטים נקניק מטוגנים שתיה ועוגיות היה מאוד יפה אני באתי מוכנה באמת שתהיה בריאה חמותי דאגה להכל את יכולה בבית יכולה בבית הכנסת או כמו שאמרת מסעדה בכל מקרה בעיתו ובזמנו שיהיה בבריאות ובהצלחה ולידה קלה

• האמת שחשבתי בהתחלה לעשות בבית של ההורים, אומרים שזה נותן כבוד לנשמה של אבא...
    אבל אמא של בעלי גם תרצה להזמין כל מיני חברות בטח ואני חוששת שיהיה צפוף..בנוסף לדודים וכו
    אבל באמת ברגעים האלו הכי חשוב להיות עם האנשים הכי אהובים
  • עשינו בבית כנסת
    כיבוד קל
  • אז ככה,
    ילדתי ביום שישי ולכן היינו צריכים לעשות את הברית ביום שבת בבית כנסת,
    היה מהממם, מרגש במיוחד, אחרי זה עשינו ארוחה קטנה שם.
    חודש אחרי עשיתי לו פידיון בבר מסעדה, היה מקסים, אירוע קטן מצומצם ויפה.
  • צפתי... בדיוק שאלתי את אמא שלי על הנושא... מה עושים אם היום השמיני נופל בשבת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה