סקר לידות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    לכל מי שזה לא ההריון הראשון שלה... האם הלידה השנייה הייתה קלה יותר או שזה לא בהכרח המצב?

14 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

אותה שאלה אני שואלת גם :)

• לי אישית כן.
    יותר ארוכה ב 15 דקות
    אבל ממש קלה.

בהצלחה..
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • הלידה השניה שלי הייתה מאוד קלה לעומת הרושונה היא נמשכה ארבע שעות מהציר הראשון שמונה דקות בחדר לידה אפילו לא הספקתי לקחת אפידורל דקה אחרי הלידה כבר הרגשתי כאילו בכלל לא הייתי בהריון מה שכן הצירים היו מכל הלב חחח
  • הלידה השניה שלי הייתה מאוד קלה לעומת הרושונה היא נמשכה ארבע שעות מהציר הראשון שמונה דקות בחדר לידה אפילו לא הספקתי לקחת אפידורל דקה אחרי הלידה כבר הרגשתי כאילו בכלל לא הייתי בהריון מה שכן הצירים היו מכל הלב חחח
  • הלידה השניה שלי הייתה ממש מהירה. עד כדי כך שאם הייתי מתעכבת עוד שעה בבית, הייתי יולדת בדרך
  • היתה כמעט אותו הדבר .
    מבחינת הלחיצות אולי 10 דקות פחות
    וגם בלי חתכים וקריעות לעומת הלידה הראשונה
    אבל זה כי האפידורל התחיל לפוג ולכן הרגשתי את הלחץ וטיפה כאב ... ( מה שלא היה בלידה הראשונה)
    בקיצור לידה ראשונה - ארוך ולא כואב
    לידה שניה - קצרה בטיפה וכאב טיפה

• זה לא בהכרח המצב.
    אצלי הייתה קלה יותר.
  • קלה יותר,טיבעית ומהירה
    שירה

נעמה

• השניה אצלי הייתה יותר קצרה, יותר קלה ויותר מהירה!

• אולגה לפי הסרגל את בשבוע 47
    הוא עדיין לא יצא
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • לידה ראשון טראומה
  • לידה ראשונה היתה הכי ארוכה, ממש כאורך הגלות 24 שעות צירים

לידה שנייה הרבה יותר מהירה, ארבע שעות.

לידה שלישית לקח חצי יום בערך, אבל היה מדהים
    פייס: ortal_hori

• לידה שניה יותר מהירה, ופחות כואבת!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה