שבוע טוב!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איה בהצלחה היום!! לכי לעשות תינוק (או שניים?..)
    רעיה מה שלומך? איפה את עומדת?
    שיהיה לנו שבוע מוצלח ופורה..
13 תגובות
עמוד 1
  • קרן אור המדהימה!!! היום את גם עושה הזרעה?
    תודה מאמייייי אבל משום מה יש לי הרגשה שבייצתי ביום שישי עוד לפני האוביטרל בשבת
    קיימנו יחסים אבל אנחנו עושים הזרעות גם בגלל בעיית זרע....
    ומכיוון שזו הזרעה אחרונה, הלכתי לעשות עכשיו על דעת עצמי בדיקת דם של פרוגרסטרון כדי לראות האם היה ביוץ.....מקווה שעדיין לא :)

איה
  • איה בהצלחה מותק!!! אני בטוחה שהיה בסדר. תדעי שאם יש סיכוי מבחינתי לביוץ מוקדם יותר אני מקדימה גם את ההזרעה. עשיתי היום במקום מחר.. אני מתה מכאבים כנראה בגלל רבוי הזקיקים. האחות היתה בהלם שלא עשיתי ב.דם במקביל לגונל. הם כמעט לא עשו לי הזרעה כי יש שלושה זקיקים גדולים!! הרופא שלי לא האמין לי שהם יגדלו ככה עד יום ראשון. התווכחתי איתו שאני צכירה את הגוף שלי. וצדקתי. הוא גם לא האמין ששלושת הזקיקים יבייצו..
    בקיצור תקשיבי לעצמך. ושוב.. מחשבות חיוביות שהקרוב נתעסק עם השוואת מחירים של עגלות.
  • לא הייתה אפשרות ליותר מוקדם כי היה שישי שבת....אולי אני סתם מדמיינת ועדיין לא היה ביוץ והכאבים זה מריבוי הזקיקים כי כשהייתי בחמישי בבוקר היו 4 שמתוכם 2 בגודל 15-17 שהם אלה שייביצו..
    בכל מקרה אני אבקש לפני ההזרעה לעשות לי אולטרסאונד

עשית כבר את ההזרעה?

איה
  • אם בחמישי היה 17 סבירות נמוכה שהיה בשישי. יותר הגיוני לקראת ראשון. אז תהיי רגועה. לדעתי תזמנת מעולה. אני אחרי ההזרעה. ואגב,שלא יהיה להבא, אבל שתדעי שיום שישי עושים הזרעות באסותא. ונחמד שם..
    עכשיו נעביר יחד שבועיים ונקשקש עד שהזמן יעבור..(:
  • כן הרופא שלי עושה גם בשישי אבל זה עוד היה מוקדם....
    בכל מקרה הבדיקה מראה שהפרוגרסטרון 5, או שאמור להתחיל ביוץ או שכבר התחיל אבל זה עדיין יהיה בטווח כי אני עושה עוד כמה שעות :)

יש לי טראומה מההזרעה האחרונה שכאבה לי ברמות מטורפות!!!!!!

איפה את מטופלת?

מאחלת לנו שבועיים מהירים עם בשורה טובה לשתינו!!!!!

איה
  • איה איך עברה ההזרעה?
    זה לא אמור לכאוב בטירוף. שמתי לב שזה מיומנות של רופא. יש כאלו שאת לא מרגישה בכלל. יש כאלו שזה כואב. אבל אם כאב בטירוף צריך לחשוב למה..
    אני מקווה שעבר לך טוב!
  • היי מותק
    עבר בסדר....הוא עושה לי אולטרסאונד כדי לוודא שהזקיקים שם אז נרגעתי כי פחדתי שפיספסתי..
    פעם שעברה כאב לי כי כנראה לא שטפו את הזרע טוב, זה לא קשור לרופא אלא למעבדה

מתחילים עכשיו לספור שבועיים....ממש מקווה לטוב, אני כל כך רוצה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איה
  • איפה את מטופלת?

איה
  • אצל רופא מכבי ברחובות. אבל פעם הייתי בראשון בבריאות האשה. שם את מטופלת?
  • ברמת אביב אצל רופא פרטי- איתי בר חווה

איה
  • היי בנות,
    שהיה בהצלחה!!
    אני עוד יומיים עושה בדיקת בטא אחרי הזרעה...
    לפי מה שהרופא שלי אמר יש חומר בזרע שגורם לצריבה הרחם ובגלל זה הכאב...
    מקווה שיצליח לכן!

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• וואו שיהיה בהצלחה!! מחזיקה לך אצבעות!
    זה הנוזל של הזרע לא הזרע עצמו. כשהשטיפה לא מוצלחת לגמרי זה כואב..זה לא כך בד"כ
  • אויי גם לי זה קרה!! זה היה כאבי תופת לא יכלתי לזוז וגם הרופא שלי אמר שזה מהשטיפה במעבדה ובדיוק בטיפול הזה החלפתי מעבדה...
    "אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה