קיצור המחזור לטבילה במקווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אולי מישהיא יודעת על שיטות טבעיות לקיצור ימי המחזור על מנת שלא אחמיץ את הביוץ כרגע יוצא שאני טובלת ביום ה- 8 - 9 ואז אני מחמיצה את הביוץ הבנתי שלימון עוזר? יש עוד משהו???
14 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי שלעיסת מסטיק תימני מאוד עוזר.
    חוץ מזה, כדאי שתתיעצי עם רופאת נשים כי יש כדורים שיכולים לעזור.

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • אין לי מושג מה מקצר אבל אני יודעת ששימוש בטמפונים לי היה מאריך את המחזןר
    בכלל עדיף להשתמש בפדים כשמנסים להיכנס להריון כדי שהכל יצא ויתנקה טוב...

בהצלחה!!

איה
  • היי ליאת,
    אמרת שאת טובלת ביום ה9-8 ...
    איך יכול להיות....
    טבילה היא אחרי לפחות חמישה ימים מהיום שקיבלת מחזור(גם אם הפסיק הדימום אחרי יומים...) סופרים עוד 7 ימים נקיים ואז טובלים ביום ה13 מינימום....
    כמה ימים המחזור שלך בדרך כלל?
    "לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• אולי התכוונת שאת מתחילה 7 נקיים ביום ה-9?

בכל אופן את יכולה לפנות לרופאת נשים,
    או - למכון פועה או- לעמותת "בוני עולם"- 2 רגונים חרדיים ש מסייעים ללא תשלום למי שרוצה להיכנס להריון ללא הצלחה.
  • מסתיק תימני עוזר מאוד בקיצור המחזור, הוא גם מחזק את הרחם!
    אבל לא מדובר במסטיק אלא בכדורים או טיפות..
    מתחילים לשתות מהיום השלישי למחזור במשך שבוע עד שבועיים..
    תחפשי על זה באינטרנט..
  • לפי פוסטים קודמים שיצא לי לראות פה (כי אני לא מבינה כל כך בטבילות) הרבה בנות נתקלו בבעיה הזאת ופנו לרב והוא מצא להן פיתרון... נסי

• זה נכון, בנות שמבייצות מוקדם יותר פונות לרב ומקבלות אישור לקיום יחסים קודם הזמן ה״מוגדר״. בשל חשיבות וקדימות מצוות פרו ורבו... דודה שלי קיבלה אישור כזה

• בס"ד

פאולה זה לא מדויק מה שאמרת מאמי אני בטוחה שהבת דודה שלך קיצרה את הימים המלוכלכים, כי 7 נקיים לא ניתן לקצר יש הרבה דרכים צריך לפנות לרב פוסק שבקיא בהלכות נידה ומראות דמים

• תודה רבה על התשובות העוזרות, התכוונתי שאני עושה את ההפסק טהרה ביום ה 8- 9 וטובלת ביום ה- 15- 16.
  • ליאת אין לך מה לדאוג היום יש פתרון להכול!!
    אם את מפספסת את הביוץ בגלל הטבילה יש מלא פתרונות,
    אני ממליצה לגשת למכון פועה.
    גם הרופא נשים יכול להביא לך כדור שמעכב את הביוץ וכך את לא מפספסת...
    תקבעי כבר עכשיו תור שלא תפספסי את הביוץ הבא...צריך להתחיל עם הכדורים כשמקבלים מחזור...
    בהצלחה!!

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• דודה שלי מבייצת ממש עם סיום המחזור, -סיום הדימום, והיא קיבלה אישור לקיים יחסים עם בעלה בימים האלה. זה כמובן מקרה חריג כי רוב הנשים מבייצות יותר מאוחר, אבל לא ימנעו ממנה כניסה להריון בגלל שהיא מבייצת בזמן הזה..

• פאולה לגבי האישור מהרב..
    גם אני מבייצת מוקדם..
    לי אמרו שאני אקח כדורים לעיכוב הביוץ..
    וזה אחרי שהסברתי שאני כבר בטיפולי פוריות.. האיקקלומין עיכב לי אבל לא היה טוב בשבילי.. ועברתי לגונל שאפילו מקדים יותר..
    מבחינתם אסור לטבול ורצו לדעת מי הרב שמאשר..
    אפילו הזרעה אסור לעשות..
    אני לא מבינה למה נותנים פתרון רפואי לבעיה הלכתית?!
    הרי במקור בנות ישראל חוייבו לשמור 7 יום מתחילת המחזור וביום השמיני לטבול..
    במידה והיו מבטלים את ההחמרה זה היה פותר בעיה להרבה בנות..
  • טיפות מסטיק תימני

• הבנתי שאין היתר בעולם על ה 7 נקיים..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה