צוצית - וכל מי שרוצה להביע דעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בצפון סופ"ש והלכתי להסתובב עם בעלי, הינו בדלית אל כרמל (ניו בייבי)
    ובירכא (מיי בייבי)
    הציעו לי הדלית חבילת לידה הכוללת:
    מיטה
    שידה MDF
    מזרון (נושם...בעעעעע
28 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט חבילה שווה
    הפג פרגו ב4000 נשמע לי חתיכת מציאה לכי על זה ...
    אני עדין לא סגורה על העגלה , שידה לא שמרתי ולא קונה חדשה לא היתה בשימוש כלל ומיטה בעלי רוצה חדשה אבל שלנו שמורה כמו חדשה זה פחות מדאיג אותי הכי חשוב לי לסגור עגלה ....

• בניו בייבי כולל הפג בוק??? יואו!! חבילה שווה רצח!!!!!!
  • עכשיו ראיתי... איפה אמרו לך שהיא 4000?
    אני היום רצה לקנות אותה
  • 4000 היא ענתה לך.

• סליחה!!! 4200 ש"ח בתוך החבילה, טעות שלי
  • אה והבחור שם הציע עוד הנחה אם נסגור אצלו
  • נשמע ממש שווה!!!

הבעיה היא שאני ממש לא צריכה את כל החבילה כי מיטה ועריסה וכל השאר כבר השגתי.. אני אצטרך רק שידה ואמבטיה ומזרון... אולי זה יספיק כדי להכנס ל"חבילת לידה"?
  • לא יודעת, זה דומה למה שלקחנו כי אמבטיה מביאים לנו...
    לכי תראי הם ממש נחמדים שם, ויש שם גיוון...

אגב מזרון - עשו לי אותו ב-390 ש"ח, נושם וכל החרטא ברטא
  • נושם... חחחח... הוא גם עושה אפצ'י לבד ומתקלח לבד?
  • חחחחחח, לא צריך...בעלי יש לו פוזה הוא אוהב את השטויות האלה
  • אני יודעת בדיוק מה אני קונה אפילו תיק לעגלה כבר בחרתי רק עגלה לא , השבוע אני סוגרת עגלה !

המחירים אצלכם ממש שווים שווה לסגור !

• איפה זה אצלנו?
  • חחחח.. כמו שאצרתי לבעלי שהקיפול לא חשוב לי.. חשוב לי שיהיה ל-ו קל לקפל... אז אני נותנת לו לקפל עגלות
  • ביבוש.. זה כמו שתגידי שבחרת מזרון בלי מיטה
  • סושי... חתיכת נסיעה עשית מהדרום עד דאלית אל כרמל
  • אצלכם
  • כל החנויות האלו מספקות הובלה לכל הארץ ככה שזה ישתלם לה...

אני יודעת שבמיי ביבי בירכא, הם גובים 280 ש"ח על הובלה והרכבה..

אני בכל מקרה אשלח את בעלי לאסוף את הדברים שחלילה לא ישעמם לו אחרי הלידה
  • אם את לא בקטע של מחירים ולא חשוב לך, אני באמת מציעה לך לבדוק את הפג בוק פלוס. היא מדהימה
  • פולה - אני מאשדוד, בעלי מושבניק מהצפון (מושב ליד היוגב) אז קפצנו לבקר את המשפחה שלו ועל הדרך...או יותר נכון: להיפך!
  • תגידי, מה נסגר עם הנושמים הזה? גם עגלה נושמת וגם מזרון נושם?? יותר מדיי דברים נושמים מפחידים אותי
  • יש להם הרבה מאוד מגוון, אבל לא עושים שום טובה
  • כן, לפי מה שאת אומרת זה באמת ככה... ודווקא בת דודה שלי (זו שהזמינה עגלה לבת ובסוף יש לה בן
  • המחיר לא מזיז לעמית אבל לי כן בכל זאת לא הריון ראשון ולא חושבת שצריך להשתגע מנסיון , אבל עדין לא סגורה על העגלה כי בכל עגלה אני אוהבת משהו אחר צריכה להרכיב לעצמי עגלה זה יהיה הפיתרון !
    בירכא הייתי שרואי היה תינוק בן 8 חודשים ובהחלט הכל הרבה יותר זול שם אבל בטח היום זה ממש לא ככה.
    איפה החנות באשדוד נמצאת אולי אקפוץ לראות ...
    והקטע של הנושם כן זה מצחיק שמעתי על זה בהרבה מוצרים ... המצאה 2013
  • יואווו אני עדיין בהלם מהמחיר הזה.....
    פייס: ortal_hori

• אביבית החנות בדאלית אל כרמל, המחסן באשדוד. אין אפשרות לראות ולהתרשם במחסן.
  • זכרתי שאתם מאשדוד... לא ידעתי שבעלך מהצפון
  • אגב איך המחירים שם בניו בייבי שלא כחלק מחבילת לידה? וביחס לחנויות הרגילות... שווה לעשות טיול ולהכנס להשלמות?

• בעלי ממושב ליד היוגב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה