כניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני צריכה עזרה בבקשה!
    אני מנסה להיכנס להריון הפסקתי גלולות לפני חודשיים. חודש ראשון אחרי הפסקת הגלולות לא נקלטתי והמחזור היגיע בדיוק בזמן אחרי 29 ימים. המחזור האחרון היה ב-6.6 והביוץ היה ב- 16.6 (10 ימים אחרי). כשמונה ימים לאחר הביוץ ב-24.6 היו לי התכווציות בבטן שנעלמו אחרי יום כניראה השתרשות. אתמול 29.6 וגם היום יש לי שוב התכווצויות בבטן ואני ארבעה ימים לפני המחזור. יש לציין שאני מודדת חום השחר ומאז ההשתרשות כביכול יש לי חום שנע בין 36.6-36.9. אין לי שום תסמין של הריון.
    מה זה אומר שהמחזור מתקרב או שיש סיכוי שנקלטתי? ויכול להיות שהזמן בין הביוץ למחזור הבא הוא18 ימים?

אודה לקבלת תשובה!!

חן
3 תגובות
עמוד 1
  • זה אולי ישמע רע, אבל את רק חודשיים אחרי, אני מאמינה
    (כי גם אני הייתי כמוך בדיוק! ) שכל הבדיקות הללו לא יובילו לתוצאה הרצויה, חודשיים זה ממש מעט זמן להלחץ מציעה שתבלי עם בעלך וב"ה יצא מזה פירות....
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• רגע... איך את יודעת שהביוץ היה ב16.6?
    לפי חום השחר?

את יודעת שביוץ אפשר להעריך בלבד, וקשה מאוד לדעת מתי מועדו, ניתן רק להעריך לפי שיטות שונות...

ועוד משהו - אין דבר כזה תסמינים של הריון. בעיקר לא בשלב כה מוקדם...
    לפעמים, תחושות של לפני מחזור הן כתחושות של הריון. הגוף מכין את עצמו בצורה זהה.

בכל מקרה, נראה שאת מאוד מודעת לעצמך, ומאחלת לך שזה יקרה בקרוב מאוד...

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בדקתי עם ערכה של ביוץ וגם הרגשתי

חן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה