היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן,רציתי להתייעץ עם המנוסות שבכן מה מומלץ לקנות לתינוק מגיל אפס-סל קל או כסא בטיחות?
6 תגובות
עמוד 1
אין יותר שווה. כל אחת וההתלבטות שלה. הזוית של הסל קל יותר נוחה לתינוקות שרק נולדו, לרוב הכסאות הזוית היא כמעט 90 מעלות. (ואצלי יש סל קל נשכב שזה בכלל ליגה... התינוקות שוכבים בנוחות לא מקווצ'צ'ים כמו בסלקל/כסא רגיל) (אם זה מענין אותך יש לי סל קל של מוצי, ואני יודעת שיש סל קל של סטוקי שהוא גם נשכב. חוץ מזה יש אמבטיות שהם מתחברות למכונית (של בריטקס) ואז את חוסכת את הקנייה של האמבטיה לעגלה - אבל הן תופסות מקום ויותר קטנות מאבטיה רגילה לעגלה) הסל קל נוח כי אפשר להוציא איתו את התינוקי מבלי להעיר אותו (ובחלק מהמקרים אפשר לחבר לעגלה - תלוי אם הסל קל תואם לעגלה). מצד שני הכסא זה לטווח ארוך יותר אז זה חסכון בכסף.
גם לי היתה התלבטות לפני כמה חודשים, אבל ויתרתי על כיסא בטיחות פשוט בגלל הזוית ישיבה של הבייבי, וגם סל קל אפשר להשתמש עד גיל שנה, אחרי זה אלוקים גדול..נקנה כיסא בטיחות שתתאים לקטני
לפי דעתי סל קל
]
אין כמו סל קל לתינוק פייס: ortal_hori
היתרון של סל קל זה שאפשר להזיז אותו ולשים אותו על עגלה. כיסא בטיחות מתאים יותר טוב לגילאים גדולים יותר ולכן אני אומרת סל-קל.
לפי הזיכרון שלי שלא משהו חח יש לך תאומים נכון.? אז לתאומים הייתי לוקחת סלקלים ,לרוב הם יוצאים במשקלים קטנים יחסית ולכן סלקל יהיה להם הרבה יותר מתאים . אחרי זה תחשבו על כיסאות