היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר כמעט לא יוצא לי להגיב בזמן האחרון, אני כל היום רודפת אחרי שני הקטנים איתן כבר בן חודשיים מאי עדיין חושבת שהוא בובה וקוראת לו בובה כל היום מאי התחילה ללכת לפני יומיים סוף סוף בגיל שנה ו4 חודשים אז רציתי לשאול מתי כדאי לקנות נעלי צעד ראשון, של איזה חברה? וטיפים תודה בנות
6 תגובות
עמוד 1
חחחחח איזו מתוקה מאי
אני נתתי לכל אחת חודש בערך להיתייצב בהליכה ואז קניתי של נימרוד ואלפאנטן או איך שקוראים להם אחלה נעליים. של פאפיה לא ניסיתי צעד ראשון אבל כל הנעליים שקניתי מהם התפרקו לי בדיוק אחרי חודש אישית לא ממליצה...
אה ובשעה טובהחחח כיף גדול שהם צתחילים להיות עצמאים ומרגש כל פעם מחדש (מצטערת על השגיאות זה פשוט בלתי ניסבל להגיב מהנייד )
איפה נעלמת איפה פייס: ortal_hori
תגידו ומה זב נעלי צעד שני?
בעקרון טוענים חודש שההליכה יציבה קונים נעליים נעל צעד שני עושים את זה בנמרוד קצת יותר דגמים קצת פחות גמיש אצלנו אמא שלי קנתה לה אז קנינו אלפנטן שיהיה לה בשעה טובה וחודשיים וואו הזמן רץ וחמודה שהיא חושבת שהוא בובה