אחרי זריקת אוביטרל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    בעלי ואני מנסים מעל שנה להיכנס להריון...נטלתי כדורי איקקלומין וביצעתי מעקב זקיקים.. ביום ה 23 למחזור (אחרי שהתייאשתי) נצפה זקיק חמוד 16 מ"מ והרופא אמר להזריק אוביטרל (זה היה יום שישי בבוקר). קיימנו יחסים ואני מתפללת שזה יצליח.
    מישהי יכולה להגיד לי מה קורה בעיקרון אחרי הזריקה?
    במידה ואני לא נקלטת אני אמורה לקבל מחזור "כרגיל"?
    במידה וכן יש הריון מתי אוכל לדעת?
    מה קורה מעתה והלאה?
    אשמח להדרכה ייעוץ וסתם לשמוע בנות שכבר עברו את זה...
    תודה!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון - 35-6 שעות אחרי הזריקה - מתקיים ביוץ. הזריקה למעשה "מאלצת" ביוץ-כדי לקיים יחסים סביב המועד הזה - גם לפני ואחרי..
    אם נקלטת - בתקווה - תוכלי לעשות בדיקת דם עוד 12-14 יום.
    אם לא - תקבלי כרגיל. אצלי האורביטרל היה גורם להקדמה של מחזור ביום או יומיים כך שאפילו לא הייתי מגיעה למועד בדיקת הדם.

מאחלת לך בהצלחה!!
  • את החלק הקשה פיזית של הטיפול עברת, עכשיו החלק הקשה מנטלית- לחכות שבועיים ולקוות לטוב, מאחלת לך המון המון בהצלחה

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה