התחלה לא קלה..(: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז אחרי שהיו לי כאבים ממש חזקים אתמל, הגעתי למיון..): היה בעיקר כואב. כרגע נחה בבית.
    ידעתי שהמינון או משהו בהורמונים לא עשה לי טוב, וזה כנראה היה לי חזק מידי.
    אני אחליף רופא במידה וחלילה אצטרך שוב חודש. נמאס לי
    בנוסף- היו שלושה זקיקים גדולים! כמעט ולא עשו לי הזרעה.. נקווה שייקלט. אח"כ נדאג כמה..
    ועכשיו שבועיים המתנה. אני מקווה שההתחלה הזו לא פגעה בסיכויים. הכאבים ומיון ותרופות.. אחרי החודש הממש קשה הזה. לי היה הקשה ביותר עד כה, שתהיה שמחה בסופה.
    יום טוב בנות יקרות
5 תגובות
עמוד 1
  • ממה היו לך כאבים מאמי????
    איה
  • כנראה גירוי יתר בגלל ההורמונים היה לי ביוץ חזק מאוד! גם הרבה זקיקים וגם האוביטרל. כתבתי לכן שהגונל לא השפיע עלי טוב. לדעתי המינון היה גבוה לי. וזה אחרי ששתיתי מלא!
    בערב נרגע כבר. והיום יותר טוב..
  • מה המינון שהביאו לך בגונל?
  • זה לא קשור למינון עצמו, הרופא אמור לבדוק תגובה שחלתית עם ב.דם לראות שאין תגובת יתר.. אצלי לא עשינו את זה..זה מאוד אינדוודואלי
  • האמת שאני גם סובלת מכאבים חזקים סביב לביוץ!!!!
    מוזר שלא עשית בדיקות דם עם המעקב....

העיקר שעכשיו את מרגישה טוב

איה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה