קנינו את האינגליזינה אם האמבטיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנשלפת. באמת התלהבתי והכל. בכלל, שילב זה גן עדן לאמהות.. אין מה להגיד.
    מה שלא חשבתי עליו (כנראה טמטמת הריון) זה שהיא בקושי נכנסת בבגאז'!
    אז נכון, חשבנו להחליף רכב, פשוט לא בתקופה הקרובה עם כל ההוצאות של הלידה וכל זה..
    אתמול ממש חטפתי עצבים ובאמצע הרחוב התחלתי לבכות כמו מפגרת כי לא הצלחתי לדחוס הכל לבגאז' והתינוקת בוכה בינתיים באוטו ואני כולי בלחץ..
    ישתבח שמו לעד!
6 תגובות
עמוד 1
  • איזה דגם קנית שלא נכנס לך !? אחותי קנתה את הדגם החדש חדש עם הפפיון
    הטיולון מתקפל לקטן שלא לוקח המון מקום ...
    האמבטיה טיפה גדולה אבל זה תקופה ואפשר לנסות להסתדר לשים במושב האחורי אולי וכו ...

• חברה שלי מחפשת אינגליזינה והיא קצת אדישה
  • לי יש את אינגלזינה דגם אביו וברור שזה לא נכנס בפאג'ז קטן.
    עוד בחנות ידעתי שזה לא הולך להיכנס ברכב רגיל וזה בהחלט שיקול...
    אבל למרות הכל זה עשה לי את זה ואני מרוצה ממנו מאוד

• תנסי ביינתים חלק באוטו חל ק בבאגז יש לי חברה שכך עשתה עם העגלה שלה כי היה לה באגז קטן ובלי לחץ מקסימום מניחים תעגלה מרגעים תילדה וממשיכים שוב עם הזמן תהיי מיומנת בהצלחה

• היא מעולה
    הדגם הכוונה היא לשתי הידיות או לידית אחת
    השני ידיות נכנסות כמעט בכל רכב עם האמבטיה
    בכל מקרה אם אין לך מקוטם את יכולה לאכסן את האמבטיה במושב האחורי

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

• קנינו את האביו. אבל יש גם את הלאונג' שזה בא עם אמבטיה רכה ואז תופס הרבה פחות מקום ברכב.
    ישתבח שמו לעד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה