בנות אמאות בבקשה עזרה ............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בן שלי התחיל להרביץ לי בפנים כשאני מתחילה לשחק איתו הוא פשוט מרים ייים מחייך ומרביץ לי בפנים. אני מסבירה לו שכואב לי, עושה קולות של הכי אבל כלום לא עוזר או שהוא נעלב אם קול שלי היה קצת יותר רציני ובוכה או שממשיך לחייך ולהרביץ לי........... מה לעשות?
    ]
3 תגובות
עמוד 1
  • הסברת פעם פעמיים שזה לא נעים
    פעם הבאה תכעסי, תשני את הטון תגידי נו נו נו כואב לאמא זה לא נעים ותפסיקי את המשחק
  • ממש לא לתת לזה להמשיך!

בתקיפות, לומר אני לא מרשה, זה לא נעים לאימא.

לקום וללכת.

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• כשזה קורה רצוי להרחיק את הילד ממך ומהמשחק לשים אותו במקום נטרלי כמו על ספה ופשוט בטון אסרטיבי שלא מתנהגים ככה ולא יפה ואם חוזר על זה שוב ושוב ושוב עד שיבין לא לחייך ולהיות עיקביים בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה