שק הריוןהללא עובר-עזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות כבר תקופה ארוכה שאני קוראת בפורום אתן כאלה מקסימום לפני כחודש גיליתי שאני בהריון אחרי הורמונים והזרעות ובכלל סיפור ההריון הזה הוא מעניין בפני עצמו אבל אולי בהודעה אחרת... מאז שגיליתי על ההריון החלטתי שאחרי בדיקת הדופק ארשם ואתחיל להיות פעילה באתר אך אתמול לצערי הייתי בבדיקה ראשונה אצל הרופא כשאני כבר כביכול בשבוע 7 פלוס 6 בערך הרי בעקבות ההזרעה והמעקבים גם יודעים בדיוק והנה שק הריון גדול אך ללא עובר... הרופא אמר לי לחזור ביום רביעי אבל כבר הבנתי שככל הנראה זה סופו של ההריון הזה ויהיה עליי להחליט האם אני רוצה גרידה או כדורים אז אמנם איני אחת מכן ולא הייתי פעילה כאן אך חייבת את עזרתכן שכן אין לי הרבה זמן להחליט מישהי יכולה לייעץ לי לשתף אותי מכירה שמעה משהו והאם זה באמת כזה שכיח הריונות שמסתיימים ככה בהתחלה כמו שקראתי בכמה מקומות באינטרנט???
    בתקווה לבשורות ושיתופים חיוביים בעתיד ותודה מראש לכל העונות!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • קודם אני ממש מצטערת בשבילך.
    גם אני עברתי הריון שהסתיים בדופק שפסק בשבוע 10 , לדעתי הרבה יותר זמן יותר נורא.
    אני בחרתי בגרידה ומאוד מרוצה מבחירתי.
    לפי מה שאני יודעת זה לוקח יותר זמן בכדורים, בגרידה זה ממש זבנג וזהו.

מה שאני יכולה לזרות בך זו אופטימיות כמו בזרעו בי, זה יכול לקרות לכולן לצערי ב 20% מכל ההריונות, זה לא אומר כלום על ההריון הבא

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תודה לך על ההתיחסות אכן יצא לי לקרוא שזה שכיח וזה קורה הרבה העניין שאצלי גם השגת ההריון לא היתה קלה ופשוטה אבל לפחות בענין הזה אני מקווה שכבר יש לי פתרון אלרח נסיונות של מעל שנה התחלתי לברר ולא נמצאה שום בעיה לא אצלי ולא אצל בעלי אך בסופו של דבר נתנו לי להזריק גונל f כאשר התחלתי ב75 עליתיי ל112 ובחודש השלישי עליתי ל150 וברוך ה' זה השפיע ונקלטתי טז אמנם הפעם הסוף לא משהו אבל אני מקווה שלפחות ההיקלטות הבאה תבוא יותר בקלות שכן זה כבר הצליח פעם אחת מקווב שיצליח שוב כי גם בעניין הסה יש המון חששות ממה יהיה וכמה זמן ותמיד תהיתי האם אצטרך לעלות שלב להפריות... בקיצורררר לא פשוט כל העניין הזה תמיד אני צוחקת עם בעלי שכדי לשכפל את הגנים המשובחים שלנו צריך להתאמץ
    יהיה טוב בע"ה!!! יום טוב ובשורות טובות!!!
  • היי, מאחלת לך רק בשורות טובות ובקרוב!
    רק שתדעי אחרי שנקלטים פעם ראשונה, הרבה יותר קל.. כי הגוף כבר חווה הריון..
    אז תחשבי חיובי..
    שנית, הבנתי שעם כדורים זה לוקח כחודש עד שהבטא מתאפסת.. ורק אז אפשר לנסות שוב..

בהצלחה!
  • וואו... לא פשוט! אני ממש מצטערת בשבילך. את צודקת, בשביל דבר טוב צריך לפעמים לחכות
    אני חושבת שכדאי להתייעץ עם הרופא לגבי ההשלכות של שתי האפשרויות.
    אני ליוויתי חברה שעברה את ההפלה באמצעות הכדורים. זה אמנם לא שפוט גופנית כי לפעמים יש כאבים אבל זה פחות פולשני מגרידא. מנגד, זה עד שבוע 7 או 8. תבררי כבר מחר..
    מה שלא תחליטי זה התחלה של דרך חדשה שבה מצפה לך הילד שלך, או הילדים... בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה