מה אני צריכה לדעת על הבדיקה הבאה?? עזרה בבקשה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות אני בשבוע 5+9 ימים שבוע עשירי.... הרופא אמר לי שהא"ס הבא צריך להיות באמצע יולי (איני יודעת מה המקבילה לבדיקה זו מבחינה שמה בעברית) נראה לי שזו סקירה הפנה אותי לבדיקות דם ושתן שאני צריכה לעשותן לפני הגעה אליו (לרופא יש מכשיר א"ס בחדר ולכן הבדיקות נערכות אצלו לפי הבנתי) מה אני צריכה לדעת? מה רואים שם? מה לחפש?
הצילו
יום נעים לכולם
8 תגובות
עמוד 1
לפני הסקירה יש בדיקה שנקראת שקיפות עורפית שקיפות מתבצעת בשבועות 11-14 סקירה 16-20 פלוס מינוס בשבועות.. אז נראה לי שזה השקיפות בשקיפות בודקים את החלל הנוזלי שיש לעובר מאחורי העורף שלו לבין השק.. עובי הנוזל משמש מדד לגילוי תסמונת דאון כמובן שהבדיקה היא לא אמינה ב100 אחוז ולכן לרוב מתווספת לה בדיקת דם.. בהצלחה לך ובשורות טובות
הבדיקה אמורה להיות שקיפות עורפית שלה מתבספת בדיקת דם
קיבלת תשובה מצויינת מ״אולי הפעם״ זו בדיקה סטטיסטית , עושים שכלול לאולטראסאונד יחד עם הבדיקת דם, זו לא בדיקה של מאה אחוז אבל לרוב היא נותנת סיכוי סטטיסטי טוב
הבדיקה אמורה להיות שקיפות עורפית שלה מתבספת בדיקת דם
אני מצרפת לך כאן מאמר על סקירת מערכות. אני מניחה שתמצאי הסבר על הסקירה הראשונה, השניה וכו...וגם על שקיפות עורפית.. בהצלחה!!! סקירת מערכות
עזרתן מאוד. תודה איך עוברים בסבלנות את הזמן בין בדיקה לבדיקה???? בא לי לשמוע את העוברי שלי היום!