שלום לכן בנות..אני ממש רוצה לכתוב כמה דברים שאולי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה..
    אני עכשיו בת 30..לפני כעשר שנים התחילו לי מחשבות על אם אני יוכל להכנס להריון ואם יהיו לי ילדים בכלל..מחשבות שממש הטרידו אותי..אני לא הטיפוס הכי אופטימי בעולם ואולי עקב כך באו כל המחשבות..ואולי בגלל סיפורים ותוכניות ששמעתי וראיתי פה ושם..
    לאחר שנתיים וחצי בערך התחתנתי, לקחתי גם גלולות ופשוט יום אחד בהיר הפסקתי לקחת..
    אני יודעת ומבינה מהי הכמיהה לילד או ילדה..רואים רק את זה מול העיניים.. אבל פשוט אמרתי לעצמי שאני לא חושבת על זה בכלל..אחרי 3 או ארבעה חודשים שממש לא התעסקתי במחשבה על הריון..קמתי בלילה ופשוט הקאתי..אפילו לא ייחסתי חשיבות לכך שהיה לי איחור של שבועיים במחזור משום שאף פעם בחיים לא היה לי מחזור סדיר..לא ידעתי וחשבתי על ביוץ ומתי ואיך ולמה..
    עכשיו אני בהריון השלישי עם בת..וגם הפעם הזאת לפני שנכנסתי להריון לא חשבתי על כלום..ולא התעסקתי בזה בכלל!
    אני יושבת וקוראת את הדברים שלכן כאן ופשוט רוצה לומר לכן..תירגעו..במידה והכל בסדר מבחינה בריאותית תנסו שלא להתעסק בזה יותר מדי..ןגם אם צריך טיפולים..גם אז תהיו רגועות..הגוף נמצא בסטרס..ומרוב שאנחנו רוצות כלום לא קורא..תשתחררו ותגרמו גם לבעלים שלכן להרגיש כך..
    מקווה שלא פגעתי באף אחת מכן עם דבר שכתבתי...
    והלוואי שהעצה הקטנה הזאת תעזור ..
    אמן שכולכן תבשרו כאן בשורות טובות ומשמחות..
    ממני תמר

27 תגובות
עמוד 1
  • כיף לקרוא...

קשה פתאום להפסיק לחשוב על זה כשנכנסים ללופ הזה...הרבה יותר קל מלכחתחילה לא להיכנס למצב הזה
    אבל שנכנסים, קשה כבר לשחרר

איה
  • איה, אני יודעת...הרי היום מחר בעוד חודש או 3 חודשים כולכן בעזרת ה תתבשרו בבשורה שציפיתן לה...
    בגלל זה כתבתי את הכל...
    איך תמיד שומעים סיפורים וכתבות על הורים בגיל יחסית מבוגר שהחליטו לאמץ ואז לפתע פתאום מצאו את עצמן בהריון?
    אני חושבת שזו הוכחה ענקית לכך..
    לא להיות בלחץ זה פשוט סבל לגוף..תהיו רגועות ושלוות זה יקרה הכי מהר שצריך..
    יום טוב לכן
  • תותי אני חושבת שזה מאוד יפה שכתבת את זה.
    זה באמת נקודה למחשבה להפסיק להתעסק כל הזמן עם הנושא של הריון..אבל לפעמים מרוב שרוצים "שוכחים" להפסיק לחשוב על זה...

אני מנסה להפסיק לחשוב על זה ולהפסיק להעסיק את עצמי עם הענין הזה אבל לפעמים זה קשה.
    מאחלת לכולנו בשורות טובות ושכולן יגשימו את החלום שלהן להפוך לאמהות
  • מירי את ככ צודקת אבל..שימי מולך את המקרים של נשים יחסית בוגרות שנכנסו להריון לאחר שהחליטו לאמץ או מקרים של אישה שעשתה טיפולי הפרייה ובהריון השני נכנסה להריון באופן ספונטני!!
    אני חושבת שיש משהו בזה.
    מצטרפת לאיחולים שלך.
  • היי תמר!
    ממש כייף לקרוא את מה שאת כותבת :)
    אבל לצערי כמו שהבנות אמרו - ממש קשה לחשוב על זה כשנכנסים לזה ומצפים לזה כלכך הרבה זמן.
    אני בכל חודש אומרת לעצמי החודש אני לא חושבת החודש אנחנו לא מנסים וכשמגיע שבוע לפני מחזור אני מתחילה להיכנס ללחצים ולסטרס שברור לי שמונע ממני קליטה.. :(

בשורות טובות לכולנו ולך הריון תקין בריא ובידיים מלאות!
  • תסלחי לי מראש על הבוטות , אבל ממבט לאחור כולנו חכמים , כמו חברות יקרות אמרו לך זה מאד אבל מאד לא פשוט שנמצאת בתהליך הזה. אני שבחיים לא חשבתי אצטרך לעבור טיפולים , הגעתי לזה שאני אמורה לעבור הפריה . שזה תהליך מאד מורכב , כואב , שמצריך הרבה כוחות נפשיים ופיזיים , אז איך אפשר לא לחשוב על זה. אני מבינה שכוונות שלך טובות , אבל לצערי ברגע הזה זה לא כל כך עובד.

/]
  • יש משהו בזה שלא צריך לפתח אובססיה כלפי זה. אבל... זה אבל ענק, חיכית כמה? 4 חודשים? תנסי כמה שנים ואז נראה כמה "רגועה" וכמה "לא תתעסקי בזה".
    אני בעיקר מציעה לך להבין שכוונות טובות לא תמיד נוגדות ביקורתיות ושיפוטיות אז גם כאן... תתבונני גם בסיבה שהיה לך חשוב לכתוב את זה.
    בהצלחה
  • טוב..
    להתנצל שכתבתי את מה שבליבי?
    שום סיבה לא הייתה לי לכתוב את הדברים חוץ מאולי שאיפשהו זה יעזור..אל תקחו את זה למקום רע..
  • תותי יקרה אני באמת חושבת שדברייך באו ממקום שהוא רק טוב וניסת לעודד בנות שטרם נקלטו אבל אני יכולה להגיד לך ומינסיון שאכן לא לחשוב על זה זה מאוד מאוד קשה כשאת כול כך רוצה כבר להיות אמא וזה לא כול כך הולך וכולם מסביבך בהריון זה מאוד מתסכל שלא נדבר על תקופת הטיפולים שבאמת מורטת עצביםאבל שוב אני חודבת שכול הכבוד לך על העידוד ניסת סה"כ לעזור בהצלחה לכולן
  • תותי יקרה אני באמת חושבת שדברייך באו ממקום שהוא רק טוב וניסת לעודד בנות שטרם נקלטו אבל אני יכולה להגיד לך ומינסיון שאכן לא לחשוב על זה זה מאוד מאוד קשה כשאת כול כך רוצה כבר להיות אמא וזה לא כול כך הולך וכולם מסביבך בהריון זה מאוד מתסכל שלא נדבר על תקופת הטיפולים שבאמת מורטת עצביםאבל שוב אני חודבת שכול הכבוד לך על העידוד ניסת סה"כ לעזור בהצלחה לכולן
  • Orini אני יודעת...ומבינה גם את קרן אור...תתבשרו בקרוב הלוואי בנות יקרות
  • תותי, תודה על הרצון שלך לעודד כאן את הבנות, רואים שהדברים שכתבת כאן באו ישר מהלב.
    מאחלת לך שתראי נחת תמיד מילדייך.

• מלכי )המלכה(
    תודה שאת ראית את זה..באמת.ותודה על האיחולים שגם את תתבשרי בקרוב בעזרת ה'
  • תותי תודה על רצונך הטוב

• שירה..אין על מה מכל הלב..
  • היי תותי.
    בתוך מי שעברה גם ניסיונות מתמשכים, אובדן, ועכשיו ברוך השם 555555555555555 הריון תקין , אני יכולה להבין את מה שאת מנסה להגיד.

נכון שמי שכבר בהריון או כבר אמא אומרת אחרי שאם לא חושבים על זה מצליחים, אבל כשאנחנו שם (לפחות כשאני הייתי) מאוד קשה להתחבר לזה ולא לחשוב.

אני מסכימה לחלוטין, בכל הפעמים שבהן הרפתי ולא התעסקתי נקלטתי.

כמו שאני אומרת קל להגיד קשה לעשות.

פווווו ענק לכולם קליטה מהירה והריון תקין והכי הכי הכי הכי חשוב לצאת ממנו בידיים מלאות!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• פנין
    אני יודעת כל מה שאת אומרת נכון ואמיתי..אז גם את דוגמא שברגע שמרפים ושוב -אפילו שקשה, הכל ילך חלק ...המשך הריון משעמם שמחה בשמחתך!!
  • תודה יקירה
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• פנין
    אני יודעת כל מה שאת אומרת נכון ואמיתי..אז גם את דוגמא שברגע שמרפים ושוב -אפילו שקשה, הכל ילך חלק ...המשך הריון משעמם שמחה בשמחתך!!
  • גם אני דוגמא...
    ברגע שעזבתי הכל בצד נקלטתי.
    אחרי שנה וחודשיים של ניסיונות

• שירה גם את דוגמא אמיתית..
    חשבתי עשר פעמים אם לכתוב את הדברים האלה כי יש גם בנות שחושבות שטני לא מבינה לליבן..אבל אני ככ מבינה ורוצה להרגיע..את אומרת בעצמך..חווית את זה בעצמך..פשוט לחסוך כאב נפשי שהופך להיות כאב גופני..להרגע ולהתמסר לרגע לפני שתהפכו לאימהות בעזרת ה'
  • תותי אני לא חושבת שמישהו חושב שאמרת את זה בכוונה להזיק או לפגוע, פשוט כל מי שמחכה להריון ו/או עוברת טיפולים שומעת את המשפט הזה כל כך הרבה פעמים... ולא, אי אפשר לא לחשוב על זה כששלושה בקרים בשבוע את במעקב, נזהרת לא לעשות דברים שיכולים לפגוע בתהליך, ובכללי, רק מחפשת מקורות לשאוב מהם אנרגיה. ואז, מה שקורה זה שבמקום שמשפטים מסוג זה באמת ירגיעו, הם רק מוסיפים עוד תסכול ועוד רגשות אשמה עלזה שבעצם אני זו שפוגעת בתהליך ובקליטה עם הלחץ שלי.. ב"ה היום אני בהריון תקין ומקסים ויקר לי מאד, כשניסיתי זו היתה אחת האמירות שהכי ייאשו אותי.. בקיצור, אני מבינה את הכוונה הטובה, אבל זה תהליך אינדיבידואלי מאד שמצריך הרבה מאד רגישות מצד הסביבה שרוצה לעזור ולתמוך..
    אגב, אני לא דוגמא, לא יכולתי להפסיק לחשוב על זה גם בחודש שנקלטתי, וב"ה אני עדיין לא מפסיקה לחשוב איזה פלא לא מובן מאליו בכלל זה...
    בע"ה בשורות טובות אצל כולכן בקרוב!!! הריון בריא תקין ובידיים מלאות!!!!
  • תמרה מקסימה ..
  • היי תמרה..
    גם אני כ"כ מזדהה עם מה שאת כותבת..
    גם עכשיו שאני בשבוע ה- 23 להריוני אני מתעסקת בזה..
    זה טבעי...

מאחלת לכולן להיקלט בהקדם... ואם עוזר לכן לדבר על זה ולהתעסק בזה אז זה בדיוק המקום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה