בדיקות באופן פרטי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

שאלה...האם עשיתן סקירה מוקדמת ומאוחרת באופן פרטי או דרך קופת חולים ? המליצו לי לעשות בפרטי כי זה הדיקות מאוד חשובות...אבל בברתי וכל אחת בסביבות 2000 שח ובטוח יש עוד בדיקות בדרך.
    מה עשיתן ?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
5 תגובות
עמוד 1
  • באיזה קופ"ח את?

אני תמיד עשיתי באופן פרטי ושילמתי 1000 שקל וקיבלתי גם החזר מהקופה.
    בהריון הזה, בפעם הראשונה עשיתי לא באופן פרטי ונדהמתי לגלות שזה בדיוק אותו הדבר!!

ככה שלדעתי באמת חבל על 2000 שקל, ולכי תעשי את הבדיקה דרך הקופה
  • זה מאוד תלוי בקופה שאת נמצאת בה
    אני יודעת שבכללית הבנות הולכות לרופא פרטי שבהסדר עם הקופה משלמות מעט וזה בדיוק אותו דבר
    במכבי (אצלי) הבדיקות שבמרפאה הן ממש לא אותו דבר כמו אצל רופא פרטי, קודם כל הבדיקה היא בקושי עשרים דקות, בסקירה שניה נאלצתי ללכת לנתניה כי לא היה תור אצלי והמכשור היה ישן ומגעיל, לא עושים תלת מימד ולא נותנים דיסק... תלוי ברופא אם בא לו לתת לך כמה תמונות...

עשיתי סקירה פעם שלישית אצל רופאה פרטית, הייתי אצלה קרוב לשעה והיא ממש בדקה הכל, עד כדי הקשבה לזרימת הדם בכל כלי דם שיוצא או נכנס מ/אל הלב. מדהים רמת הפירוט בבדיקה ולא סתם לזהות איבר ולהגיד טוב נראה תקין...
  • אני בכללית ויש לי פלטיניום אבדוק לגבי החזרים

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אם את בכללית ויש לך פלטינום אז יש לך החזרים מהקופה וזה ממש משתלם
    דוגמא אני עושה בע״ה את הסקירה המוקדמת אצל פרופסור פרטי
    לעשות אצלו סקירה עולה 750₪ ובגלל שאני בכללית הקופה מסבסדת ויוצא לי לשלם 300₪ בלבד
  • אני עשיתי פרטי

אבל ממה שהבנתי זה חרטא וזה מתנהל אותו דבר בול גם אם זה בפרטי או דרך הקופה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה