השאלה הזאת כבר נשאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תור לרופא רק ב 18.7
    פעם אחרונה שהייתי אצל רופא לפני שבועיים וחצי
    וגם לא בטוח שהוא יעשה לי us
    יש לי סקירה מאוחרת ב 31/7
    איך אפשר לחכות כל כך הרבה מבדיקה לבדיקה
    אני עדיין לא מרגישה אותה
    אני חייבת לדעת שהכל בסדר איתה
    הרופא נשים שלי בחופש והוא לא נימצא וגם אי אפשר להקדים את תור
    וגם הוא אמר לי לבוא אליו עוד 4 שבועות.
    אז איך מחכים מבדיקה לבדיקה
    חברה שלי אומרת שהיא עשתה us פעם ובחודש
    ואפילו יותר, והיא הייתה מחכה מסקירה לסקירה
    אלא עם חלילה היא זה מצריך בדיקה דחוף..
    איך אפשר????? לחכות כל כך הרבה זמן
    כי בשבילי זה המון זמן....
    כל כמה זמן אתן עושות/עשיתן us ?
    מה הייתן עושות במצב הזה?

5 תגובות
עמוד 1
  • הרופא שלי עדה לי אולטראסאונד פעם אחת בלבד... במכשיר הישן והמצוקמקי שלו... שאר הפעמים רק הקשיב לדופק, בפעם האחרונה גם זה לא טרח...
    יש נשים שמגיעות לרופא והוא כל בדיקה עושה להן א״ס... אז אני לא יודעת אם זה תלוי ברופא או פשוט באישה שדורשת...
    אני חיכיתי בין בדיקה לבדיקה...זה מטריף אבל תנסי פחות להתעסק בתאריכים ולספור ימים ואז זה עובר יותר מהר
  • כבר אמרתי לך ממציאים איזשהו כאב והולכים להיבדק הריי אם תגידי להם שאת בתם לחוצה ואת רוצה לבדוק שהכול בסדר בלי שום סיבה מיוחדת רק ליץ הם בחיים לא יקדימו לך את התור או יירצו לבדוק אותך ואם תמציאי כאב לא תהיה ברירה והם יהיו חייבים לבדוק אני בכללית ובמרכז בריאות האישה אצלנו יש כו בוקר מדמונה עד אחת עשרה רופא תורן וכשאני מרגישה צורך ללכת להיבדק אני הולכת אם את מרגישה צורך לכי תיבדקי
  • א' כל, אני לא חושבת שיש לך ממה להלחץ והסטריה. ותהיי אופטימית ותחשבי חיובי.
    כולנו ממתינות 3 שבועות וגם חודש ומעלה לפעמים לבדיקה ואין מה לעשות....

אם את באמת באמת באמת מודאגת, ולא יכולה להתאפק עד הבדיקה - אז כמו ש orini אמרה לך כמה פעמים - תמציאי כאבים ולכי להבדק.

• אני תמיד האמנתי שלחץ זה גורם לא טוב לעוברוני.
    תלכי לרפואה דחופה, לנו יש בכללית במרפאה הרגילה, תגידי שאת מרגישה קצת כאבים ושיבדוק אותך

אני לגמרי מבינה אותך, למזלי התחלתי להרגיש אותו אז ההמתנה בין בדיקה לבדיקה נהייתה קלה יותר

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• לדעתי את סתם לחוצה וזה לא עושה לך טוב בכלל.

תתעסקי באוריה הזמן שלך יעבור מהר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה