שאלונת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,בוקר אורררר
    שאלה ,אם עשיתי בדיקת בטא אחת רק מתי שגיליתי שאני בהריון לפני כמה ימים ויצא 112 הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר שלא צריך לעשות עוד בדיקה עד לבדיקה של הראשונה שרואים דופק (בעוד 3 שבועות) לא כדאי לעשות עוד בדיקה של בטא לא צריך עד אז ? ככה זה נהוג רק בדיקה אחת?
10 תגובות
עמוד 1
  • לא מבינה בזה

אני עשיתי פעם אחת וזהו

• כל רופא והשיטות שלו.
    אני תמיד עשיתי רק בדיקת בטא אחת.
    אם את עושה בדיקה נוספת אז את צריכה לעשות יום כן יום לא לראות הכפלה.
    אבל זה ממש לא משהו שחובה.
  • אוקיי...אז אין טעם לעשות עוד בדיקה כאילו זה לא משהו שעושים מידי פעם...
  • מספיק בדיקה אחת, בדרך כלל נשים בטיפולים עושות בדיקות חוזרות כדי לראות שיש הכפלה וההריון תקין (כמובן שזה הריון יקר גם מבחינה כספית), אני בהריון השני בכלל לא עשיתי בדיקת דם, עשיתי בדיקה ביתית, אמרתי לרופא וקבעתי לאולטרסאונד לראות דופק ובהריונות האחרים עשיתי רק בדיקת דם אחת.

רותי
  • תראי.. אני לא רופאה אבל חקרתי טוב טוב את הנושא
  • אני רואה שהבנות פה לא הכי בעד 2 בדיקות..
    אז אני מקווה שלא הפחדתי אותך או הלחצתי אותך עם ההודעה שלי...
    סורי ובהצלחה!

• מממ.... את הבדיקה של הבטא אני יכולה לדרוש? כי שביקשתי מהרופא נשים הוא אמר אין צורך ולא רצה שאני אעשה בשנית...
    זה בסדר לא הפחדת אותי , אמרת את מה שאת חווית וזה בסדר...
    תודה רבה בע"ה שהכל יהיה בסדר ותקין רק זה מעסיק את הראש שלי עכשיו....
  • בשביל מה את צריכה את הבדיקה? חח

• סתם חשבתי בשביל הרוגע הנפשי....לא יודעת איך זה עובד בדר"כ...בכל זאת אני חדשה בתחום
  • לא נראה לי שיש צורך לבדיקה נוספת... אני אף פעם לא עשיתי בטא - הסתמכתי על המקלון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה