סקר - שידת החתלה או משטח החתלה שמתחבר למיטה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

אשמח לשמוע את דעתכן.

1. האם השתמשתם במשטח החתלה שמתחבר למיטת תינוק ? האם זה נוח ובטיחותי?

2. האם שווה להשקיע בשידה ? הכוונה היא בחדשה. ביד שניה אפשר למצוא זול אבל אני לא אוהבת לקחת ממי שאני לא מכירה ואין לחברים שיוכלו לתת לנו.

השיקולים והחששות שלי:
    1. שידה עולה לא מעט כסף - אם אנחנו כבר קונים אז גדולה - 110,120 ס"מ אורך .
    ושידה כזאת עולה איזה 1500 ש"ח.
    2. הבנתי שכאשר תינוק כבר מתחיל לזוז הרבה ולהתהפך אז מסוכן לחתל אותו על השידה כי יכול ליפול כל רגע. כלומר השידה תהפוך לפריט אחסון דיי מהר.
    או שלא נכון?
    3. אני שוקלת לקנות ארון גדול יחסית 4 דלתות גם לבגדים שלנו (אנחנו צריכים אותו - לא סתם) ויהיה שם מקום לבגדי תינוק גם - הוא יהיה איתנו בחדר. נכון ששידה זה גם אחסון אבל צריך כל הזמן בגדים חדשים והכל לא יכנס לשם ואין לנו מקום לאחסן אם לא נקנה עוד ארון.
    4. כרגע אנחנו במצב שצריך להשתדל לחסוך ואם אין הכרח אז לוותר על השידה (מיטה חברים שלנו נותנים לנו) ואמרתי שאולי עדיף את הסכף של שידה להשקיע כבר בארון.

מה אתן חושבות ? עד כמה זה חשוב השידה הזאת ?

1 תגובות
עמוד 1
  • אפשר להסתדר בלי דישה. לחטל על המטה שולחן וכו.
    למיילי אני קניתי שידה קטנה מאיקה עלתה לי 125ש"ח. חוץ מזה יש לי שידה גדולה בחדר של הילדים. אני חיטלתי את הילדים על השידה עד הגמילה, פשוט לא להוריד את היד מהילד וככה גם אם הוא מתהפך הוא לא ייפול (או שתוכלי לתפוס אותו).
    אני מאד רציתי שידה מכמה סיבות, זה נוח שהכל נמצא בהישג יד (מגירה לחיטולים, מגבונים, מד חום, חיטוי וכו) ולי מאד לא נוח לחטל על המיטה, כי אני מאד גבוהה.
    אבל אם תכיני לך איזו קופסה שבה יש את כל מה שאת צריכה להחטלה (חיטול מגבון קרם, זה כדי לחסוך ריצות של אופס לא לקחת קרם או אופס לא לקחתי חיטול וכו) אפשר בהחלט לוותר על השידה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה