-
אההה עכשיו שמתי לב שאת מרגישה אבל פחות..
אם את קרובה ללידה רצוי לבדוק את זה...
אבל בעיקרון לא יעשו כלום אם הכל סגור למטה. ככל שמתקדמים בשבועות אין לעובר הרבה מקום.
אבל לכי לבדוק לשקט שלך.
-
חשבנו שכבר ילדת
-
הלוווווווואיייי!!!!
בא לי כבר ללדתתתתת
-
גם אני לקראת סוף ההריון הרגשתי אותה פחות וגם הרופאה וגם במיון אמרו לי שזה בסדר ונורמלי שמרגישים פחות כי אין לה כבר מקום להשתולל התנועות הרבה יותר קטנות וחלשות
השאלה אם את מרגישה אבל פחות או לא מרגישה בכלל?
אם קצת פחות אז זה בסדר...
בכל מקרה אם את נלחצת לכי לבדוק רק בשביל להרגיע את עצמך
-
נו אז יאללה, תלדי כבר!
קישטא!
-
צוצית-רוצה לעזור לי להתחיל ללדת?! אני אשמחח!
היום זה אפילו לא נראה באופק...עוד אתמול היו לי כאבי מחזור והתכווצות הבטן והיום-כלום
-
לכי תעלי ותרדי מדרגות כמה שיותר.. זה יכול עזור.. וכמובן סקס
-
אם את כבר בסוף הייתי הולכת לבדוק
-
צוצית-אני כל היום מחפשת מדרגות..אני גרה מקומת קרקע...
בכל אופן-אני מחפשת איפה ולאן ללכת....חח
ויחסי מין לא עוזרים לי כ"כ...הם בסה"כ עושים לי כאבים בבטן התחתונה ואחרי מנוחה של לילה-נרגעים.
S.T- אני באמת אלך לבדוק.זה לא עולה לי כלום. רק בשקט הנפשי שלי....
-
תראי, אם את כבר הולכת לבדיקה, הייתי מבקשת שיבדקו וגינלית. זה יכול לפעמים לעזור לפתיחה.
כשאני הלכתי פעם למיון, הייתה לי פתיחה של 1.5 והרופאה שבדקה אותי, שאלה אם אני רוצה שהיא תעזור לי לפתיחה, וישר צעקתי לה "כן!!!!!!!!!".. היא חיטטה לי שם כמה דקות, ובערב ילדתי
-
דייי!! באמת!!! הייתי אומרתתת!!! שתחטט!!! בשמחה!! חח
האמת שפעם שעברה שהייתי אצל הרופאה ניסיתי להגיד לה שתבדוק אותי בדיקה פנימית והיא אמרה שזה מיותר כי מה זה יתן לנו עכשיו אם היא תבדוק אותי... (הייתי בשבוע 38)
-
אני כן הייתי דורשת עכשיו בדיקה וגינלית
-
היא רופאה קשוחה כזאת...
אם אני אגיד לה שאני מעוניינת לדעת מצב מחיקה/פתיחה היא תגיד לי:"את מרגישה צירים? כאבים? וכשאני אגיד: "היום לא, אבל אתמול כן" היא מסוגלת להגיד לי: "אז לא מתפתח אצלך כלום. חבל על הבדיקה"
למרות שכשאני הולכת אני מרגישה מין לחץ בנרתיק....
-
תגידי לה שאת מרגישה צירים לסירוגין ושנורא לוחץ לך בגב התחתון ולמטה.. קשוחה או לא קשוחה את צריכה לדעת באיזשהו שלב אם יש לך פתיחה, לא?
אל תגידי לה שהיום לא הרגשת. תמציאי צירים, תמציאי כאבים, תמציאי רטיבות (שתחשוב שיש לך ירידת מים בטיפטופים מאוד קלים)
מקסימום ישלחו אותך למיון - וכשיש חשד כלשהו לירידת מים - את כבר לא תצאי משם בלי הילדה בידיים...
בהריון הראשון שלי בשבוע 37 הרגשתי טיפטופים ממש ממש קטנים (כמו בטפטפת) ולא לקחו איתי סיכון ושלחו אותי לחדר לידה. מזה הם הכי מפחדים.
תכיני לך תיק, תדאגי לבייביסיטר לבנות לכל מקרה - וצאי לך ללדת
-
חחחחח מצחיקו'לה!! "תמציאי,תמציאי..."
האמת כשכן היה לי כאבי מחזור וכאבי גב תחתון ולחץ בבטן למטה ואמרתי לה את זה היא אמרה לי:"טוב,רואים שאת בהריון" ובאותו בדיקה ביקשתי לבדוק מה קורה שם למטה והיא אמרה את מה שהיא אמרה(שזה לא יתן לנו כלום...)
אז אני מסתפקת אם זה יעזור להמציא...
אבל די,אני באמת רוצה לדעת אם מתפתח שם משהו...
-
ואין רופאה אחרת שתוכלי ליפול עליה? למה את לא הולכת למיון? את לא תצטרכי לשלם על ביקור אם תלכי
-
לא. אין עוד רופאה. הרופאה הזאת עובדת גם רק בימי ראשון ושלישי...
ואם אני אלך למיון-למה שלא אצטרך לשלם על זה? אני יודעת שלא משלמים אם את עם צירים או לחילופין יולדת...
-
צוצית מה שהורפאה עשתה לך היה סטריפינג או איך שלא רושמים את זה
גם אני הלכתי למיון להיבדק ומפתיחה של אצבע ילדתי באותו לילה
-
מה זה סטריפינג? ואיך מחליטים אם לעשות את זה או לא?
-
מסכימה עם צוצית.
גם לי זה קידם את הלידה בהריון הראשון
פייס: ortal_hori
-
ואת ממש לא צריכה לשלם על ביקור במיון. אישה בהריון בשבוע שלך פטורה מתשלום
-
ועושים את זה גם לנשים אחרי לידה קיסרית?
-
נראה לי שכן. כל עוד לא הודיעו לך על קיסרי מתוכנן, אין סיבה שלא תלדי רגיל ושיעשו לך את הפרוצדורה הרגילה ללידה וגינלית.