היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהריון שלישי, בראשון ילדתי בקיסרי, בשני הפלתי בשבוע 10 ועכשיו אני בהריון השלישי בשבוע 19.
הבן שלי נולד בקיסרי בגלל שהוא היה במצג עכוז. לפני כשנה וחצי הייתה לי התפרצות בגלל פריצת דיסק, התפרצות קשה, כחודש וחצי הייתי בבית, במיטה. נכון לעכשיו לאחר פיזיותרפיה, ושלוש זריקות אפידוראליות לעמוד השדרה, אני בסדר, אך עדיין מרגישה לפעמים .
האם אתה ממליץ להתאמץ בלידה רגילה? אם כן, האם מותר לי להשתמש באפידורל? או שישר היית ממליץ ללכת על קיסרי?
האם מאמץ הלידה יגרום להתקף של פריצת הדיסק? לא שווה ללדת תינוק ולשכב במיטה חודש וחצי עם כאבים בגב ולא לטפל בו, נכון?! כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [
הרופא פה הוא רופא נשים.. אני חושבת שעדיף לשאול אורטופד. בדקו לך את עמוד השדרה מאז? בדקו מה מצב הפריצה? את עדיין עושה פיזיותרפיה לעיתים? ספורט לחיזוק השרירים..?
פשוט כי נראה לי שגם הכובד של ההריון ישפיע, לא רק הלידה. אולי עדיף להרשם או לבקש פזיותרפיה בקבוצה לחיזוק שרירי הגב..
לבעלי יש פריצת דיסק בחוליות האלו... והוא עושה אצל אורטופד מכות חשמל כשהוא נתקף בכאבים, אחרת הוא לא מתפקד
צוצית זה לא נכון מה שרשמת...
פולה - רשמתי שאין לי מושג
לדעתי זו שאלה שכדאי לשאול את האורטופד שמטפל בך... רופא נשים הוא מומחה בתחום הגניקולוגיה, אורטופד לדעתי יוכל לענות לך תשובה יותר מקצועית בנוגע לגב שלך...
יש לי חברה עם פריצת דיסק.. בלידה הראשונה ילדה רגיל ללא אפידורל.. לא נותנים בדכ עם פריצת דיסק.. עכשיו היא בהריון שני ואומרת שהכאב הוחמר קצת.. לא יודעת עד כמה זה עוזר..
אני יודעת שאיפה שאני ילדתי לא נותנים אפידורל למי שיש פריצת דיסק, בנוסף, ממה ששמעתי למי שיש פריצת דיסק יולדת בקיסרי... אבל כמו שהבנות אמרו פה - רק רופא יכול לתת לך תשובה ודאית. שתיהייה לידה קלה ובידיים מלאות