עייפות מוחלטת, וצריכה לטפל בילדים... מה עושים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה אני עייפה, אתן בטח מבינות לליבי. הבעיה היא שיש שני ילדים חמודים שצריכים אותי ולא ממש מבינים מה עובר על אמא של ם ולמה היא ככה בזמן האחרון....הם רוצים שאני ישחק איתם יקלח אותם יכין להם ארוחת ערב , ישמע את הסיפורים שלהם ועוד...ובעלי בעבודה....מה עושים????
11 תגובות
עמוד 1
  • תלוי מה הגילאים .
    שלי בן 4 וחצי אז הייתי שמה לו סרט ואומרת שאמא הולכת לנוח וככה נחתי במיטה שעה או 40 דקות .קצת היה עוזר .
    אבל בהחלט מבינה לליבך
  • מבינה אותך מאוד...
  • אצלי הם קצת יותר גדולים...6 ו4...אבל עדיין צריכים אותי כל הזמן
  • כן... האמת שהגיל הזה מין הסתם דורש אפילו יותר תשומת לב.. זה לא שאת יכולה לחפף אותם לסבתא.. הם מבינים היטב ורוצים התייחסות של אמא.

בכל זאת תנסי להיעזר במשפחה.
    תסבירי להם שאמא עייפה קצת בתקופה הקרובה, ואת רוצה שהם יתחשבו בך.. הם גדולים כדי להבין ולהתחשב מעט.

בהצלחה
  • תודה מותק. לא סיפרתי על ההריון למשפחה עדיין, בגלל זה יותר קשה לי לבקש עזרה כרגע....עוד קצת ובאמת אספר ואולי גם אבקש עזרה קצת
  • אני פשוט ביקשתי עזרה מאבא שלהם כשהיה לי קשה....

בהתחלה זו עייפות נוראית
    פייס: ortal_hori

• בעלי עוזר כשהוא נמצא.... אך הרבה פעמים אני איתם לבד בערב כשהוא בעבודה...ואז עם כל העייפות של תחילת ההריון... אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי
  • שלי בני 6 וחצי ו - 4 וחצי והם ידעו שאמא שמה ראש לשעה-שעה וחצי והם בזמן הזה רשאים לראות טלויזיה כמה שהם רוצים.

גם אני הייתי סמרטוטית ואין מה לעשות. מה שהיה טוב זה שהילדים הבינו והיו בשקט, וגם אם הציקו, לפחות ידעתי שאני במצב מאוזן וזה עזר
  • כמה אני מבינה אותך
    אני הייתי פשוט סמרטוט
    לא שעכשיו יותר טוב אבל עדיין...
    תנסי באמת להיעזר במשפחה
    בקרוב זה אמור לעבור
    ככה אני מקווה

• אני היתי בהריון עם ילד בן 3.5 וילדה בת 1.5.
    בעלי מגיע הביתה אחרי 8 בערב. ואני עובדת משרה מלאה.
    מה עושים?????
    עושים....
    לגדולים אפשר לשים טלויזיה, לנסות פעם בשבוע להפגיש אותם עם חברים.
    אני אהבתי לצאת לגן שעשועים וככה הילדים עסוקים ואני יכולה קצת לשבת על הספסל ולנוח.
    אין מה לעשות הריון שלישי זה לא קל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה