היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, טוב אז מחר צריכה לעשות ביטא.... האם שמאוד השתדלתי לא להתעסק בזה יותר מידי ניצלתי את השבועיים האחרונים בלהנות מבעלי, מהמשפחה חברות וכו׳. מנסה למצוא איזה שהן תחושות לא מרגישה כלום... ממש כלום... לא ציצי לא חולשה לא בחילות לא כאבי בטן ולא כלום...... גם תחושה לפני מחזור אין לי... חוץ מהתקפי רעב ( שבטוח קשורים למתח שלי....) אז בעזרת השם מחר עושה בדיקת ביטא.... והלוואי שהיו בשורות טובות...
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
8 תגובות
עמוד 1
מחזיקה לך אצבעות מותק- תעדכני!! איזה המתנה קשה זאת למרות שמנסים לא לחשוב על זה...כל כך מבינה
בהצלחה
"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
אמן שהבטא חיובית
בע"ה נעשה ונצליח
זהו עשיתי את הבדיקה... עכשיו זה ממש המתנה מורטת עצבים!!!
"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך מתקבלות שם במרומים אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך שבוקעות את כל הרקיעים "
שיהיה בהצלחה רבה!! :)
בהצלחה!!!!
שיהיה בהצלחה! את הבטא החיובית שלי קיבלתי אחרי 2 בדיקות ביתיות שליליות ואפס תחושות. הלכתי סתם לעשות את הבטא, כבר הספדתי את הטיפול - ופתאם יצא 86! אז אי אפשר לדעת עד רגע הגעת התוצאה - מחזיקה לך אצבעות!