עלייה במשקל בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, עליתי כבר קילו בערך ורק שבוע שישי, האם זה הגיוני שזה עקב ההיריון??? תוכלו להיזכר ולשתף אם עליתן בהתחלה גם? אני חייבת להתחיל לשמור על המשקל....
6 תגובות
עמוד 1
  • בהתחלה לא עליתי, יכול להיות שזו נפיחות או צבירת נוזלים... שמרתי יחסית בשני השלישים הראשונים על אותו משקל ובשליש האחרון דווקא עליתי בבום

• אני עליתי 2 קילו עד שבוע 12 בערך...אבל חשוב להבין שהציצי ממש גדל וגם הרגשתי שגם הבטן פתאם גדלה ...הנוזלים בגוף וכו'...
    לא כדאי לאכול שטויות בכל מקרה ,אם את רעבה תכיני לך משהו בריא ומזין ,כמו למשל סלט וחביתה ,לא דברים משמינים וכו'
  • יכול להיות ציצי גדל צבירת נוזלים וכו אבל אכן רצוי לשמור לכל אורך ההריון אם מתאפשר על ת**** נכונה בהצלחה
  • אני רזיתי המון בשליש הראשון בשלושת ההריונות
    בגלל הבחילות

• אני עד היום לא עליתי ואין לי מושג למה ואיך
  • לא עליתי כמעט עד חודש חמישי גג קילו וחצי שתיים עכשיו עולה אבל בקצב איטי ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה