היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אומנם חדשה כאן ואת לא מכירה אותי אבל אני עוכבת אחריכן די הרבה זמן ומהפוסט של אתמול הרגיש לי שאת ממש על סף יאוש מהתסכול.. לצערי אין לי איך לעזור אז אולי רק חיבוק ועידוד ומה אמרה האחות בטיפת חלב? איך ייעצה לך להתנהג איתה?
שירוש אט אט ובסוף נצליח להתגבר על הכל מקווה בעה שמעכשיו הכל יחזור למסלול
ליטלי
שירוש תודה כנל
מקווה שהכל יעבור חלק ויעבור בטוב! חייבת לציין שוב - את אמא מדהימה!
אל תוותרי אני בטוחה שהכל יהיה בסדר. אם האחות מטיפת חלב אומרת שזו תגובה התנהגותית לזה שאמא הלכה, אז בטוח שלקחת אותה ללימודים לא בא בחשבון.
את מדהימה ואני מחזקת אותך על כל מה שאת עושה לנסיך ולנסיכה שלך
שירה אני חושבת שהיפתרון שמצאתן עם אמא שלך הוא מעולה גם אני הכי רגועה שתהל נשארת עם אמא שלי מקווה ומאחלת לך שזה יצליח ובכל מקרה אסור להתייאש!! טוב שיש לך עוד תקווה כי לכל דבר יש פיתרון רק שלפעמים לוקח קצת זמן למצוא אותו חחח