מפחדת מאוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני מפחדת...
    עשיתי היום סקירה מאוחרת..ולא נצפתה קיבה..בסקירה המוקדמת היא נצפתה...מה זה יכול להיות??? אני לא מפסיקה לבכות..ודר ערן לא עונה לי...
    מישהי???
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
15 תגובות
עמוד 1
  • אהובה שלי .
    האמת שאני לא יענה על מה שאני לא יודעת אז בנתיים קבלי
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• חוות דעת שניה!!! ודחוף!
    בנתיים
  • אני גם חושבת שאת צריכה חוות דעת נוספת
    שיהיו בשורות טובות

• מה אמר לך הרופא? קבעו לך תור נוסף?
    איבר לא נעלם סתם כך, לפעמים קשה לראות בגלל תנוחת העובר, מיקומו ביחס לשיליה וכו... תלכי לרופא נוסף!

• מקווה בשבילך שזו אזעקת שווא...מאחלת לך המון בהצלחה...
    אמן בשורות טובות
  • הרופא אמר לי לשוב שבוע הבא..אני לא יכולה לחכות עד שבוע הבא!! אני כל היום בוכה!!
    בסקירה המוקדמת הוא ראה הכל!!! וזה מה שמטריף אותי!!! אני לא מפסיקה להתפלל לאבא שבשמים שהכל יהיה בסדר ותקין!!! כמה חיכינו להריון הזה!!!
  • איך זה יכול להיות???לאן היא נעלמה?????
    פייס: ortal_hori

• בס"ד

תהיי רגועה נשמה היא נצפתה בסקירה הראשונה היא לא יכולה להעלם כניראה העובר היה בתנוחה מסויימת ולא ראה פשלה של רופא אם הוא היה מקצועי הוא היה מזיז ומזיז את העובר ומציק לו עד שהיה מוצא בכל אופן אני בטוחה שהכל תקין אל תבכי מאמי תסמכי על בורא עולם הכל בסדר בע"ה

• בעה שיהיה בשורות טובות ומקסימום תקבעי לעוד חוות דעת ותתעקשי על התשובות מה בדיוק קורה עדכני ותאמיני בעה יהיה בסדר
  • אני גם חושבת כמו הבנות, בטוחה שהכל בסדר מאמי!!!!!!!!!
    יודעת שלא קל לנשום ולהרגע
    אבל הבייבי זקוק לרוגע שלך

• אביה מאמי איבר לא יכול להיעלם פתאום!!
    תקבעי תור לרופא אחר.... תחפשי מישהו מוסמך עם חוות דעת טובות ותלכי אליו
    אני בטוחה שהכול יהיה בסדר!!
  • אין סיבה להלחץ!
    אם האיבר היה קיים בסקירה הראשונה, הוא לא יכול היה להיעלם סתם ככה
  • בס״ד

בנות תודה על העידוד...היום בל״ד אקבע תור למומחה אני מקווה שהוא יקבל אותי עוד היום.. אני לא מסוגלת להשאר ככה עוד יום נוסף!!!!
    אני מרגישה את הקטנציק זז וכואב לי בלב אם יקרה לו משהו אני גמורה!!
    בבקשה תתפללו עליי!!! שאחזור עם בשורות טובות..שהכל תקין..
    אבי׳ה בת זהבה גקלין..
  • בהצלחה יקירה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה