בנות אני אחת מכן יחסית פעילה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נשארת חסויה כי יש אנשים שמכירים אותי אז מעדיפה ככה
    רציתי לשתף במשהו שמטריד אותי ולשמוע את דעתכן.
    זה בקשר למשפחה של בעלי
    אני תמיד גדלתי בידיעה שאמא ואבא אוהבים את הילדים שלהם ואין דבר כזה אמא שלא אוהבת את הילד שלה אבל לצערי נתקלתי בזה עם אמא ואבא של בעלי. בעלי הוא בן זקונים אחרי 4 ילדים, אמא שלו כמעט ולא גידלה אותו כי היא עבדה ולא היה לה זמן והאחים הגדולים גידלו אותו , וזה פשוט עצוב כי כשבעלי אמר לי לפני כמה שנים שאמא שלו בכלל לא אוהבת אותו חשבתי שהוא צוחק או פשוט רגשי כזה ( למרות שזה ממש לא מתאים לבעלי להגיד דבר כזה ) אבל בתקופה האחרונה אני פשוט מבינה שהוא צדק.
    אני לא מסתכלת על זה שהם עוזרים לאחים האחרים שלכולם יש בתים משלהם ורק אנחנו חיים בשכירות בלי גרוש על התחת אבל דווקא עכשיו שאנחנו באמת בתקופה קשה הם פשוט נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה. בעלי במשך המון שנים עזר לאחים הגדולים שלו שניצלו אותו רק בגלל שאמא שלו ביקשה ממנו שיעזור להם.
    יש כל כך הרבה דברים שמראים שלהורים שלו באמת לא אכפת ממנו אבל מה אני אמורה לעשות עם זה, בסוף היום שאני רואה את בעלי כאוב ואני מחבקת אותו במיטה מה אני אמורה להגיד לו, איך אני אמורה להגיד לו שאמא שלו אוהבת אותו שאני לא מאמינה בזה...
11 תגובות
עמוד 1
  • זו תחושה שלו והיא לא תעלם גם אם תגידי שהיא אוהבת אותו
    גם לי היו תחושות שאמא שלי לא הייתה שם בשבילי אף פעם ...ולא משנה כמה היא ניסתה להגיד לי אחרת שום דבר לא ישנה לי את התחושה שנוצרה לי בילדות,אמרתי לה את זה באחת השיחות שלנו שהיא לא הייתה שם ושלא הרגשתי בכלל שיש לי אמא...
    אין לי כל עצה בשבילך במקרה הזה רק להגיד לך שתתמכי בתחושות שלו וזהו ,תחבקי אותו כי זה מה שרק נשאר . לגבי הבעיות מקוה שהכל יפתר בקרוב
  • אולי הפיתרון הוא שהבעל שלך פשוט יגיד לאמא שלו את דעתו???

איךאפשר להמשיך ככה??
    מסכן
    פייס: ortal_hori

• אורטל, לפני כמה חודשים היה פיצוץ עם ההורים שלו והוא אמר לה מה שהוא חושב שלא אכפת לה ממנו ושהיא דואגת לאחים הגדולים ולא לו, והיא אמרה לו אין דבר כזה אמא שלא אוהבת את הילד שלה אבל המעשים מראים אחרת.
    פשוט נורא כואב לי כי אני נותנתלפ לו המון אהבה אבל אני מרגישה כאילו אני צריכה לפצות על משהו שלא תלוי בי בכלל ( אני מקווה שהסברתי את עצמי)
  • אני מבינה.

הבנתי את זה גם מקודם
    פייס: ortal_hori

• אין לי מה לומר חוץ מלחבק אתכם
  • ממש ריגשת אותי, בחלק שאת מחבקת אותו במיטה
    באמת, כמעט הזלתי דמעה

אני לא יודעת מה לומר... כואב לקרוא
    אני רק מחזקת את ידייך על התמיכה שלך ועל כך שאת רעיה מקסימה.

תמשיכי כך, אני בטוחה שבעלך ממש זקוק לך עכשיו
    ואולי עם הזמן הוא פשוט ישחרר... רגשית.
    ויהיה לו פחות רע ועצוב

• לשמור ממנה מרחק, לגור רחוק ממנה, לא ללכת לבקר, לא להתקשר, ובעיקר לא לתת לה או לאחים לנצל אותו.
    לבקר אולי אחת לחודש לשעה קלילה ולעןף משם.
    עם כל הכאב כי אלו ההורים שלו כואב יותר לחוות חוויות כאלו פעם אחר פעם
    אני יודעת כי בעלי עובר משהו מאוד דומה, תמיד חווה את ההעדפות של ההורים את האחים האחרים, אבא שלו בקושי מחליף איתו מילה כבר מעל שנה רק כי פעם אחת בעלי העז לא להגיע לארוחה במסעדה ליום הולדת של הסבתא!
    האמא מעדיפה לעשות חגים (כל חג!) וימי הולדת עם קרובת משפחה רחוקה ולא איתו (מישהי שאני ובעלי לא מוכנים לבוא כשהיא שם- כי היא לא כיבדה את הזוגיות שלנו ולא אותו, סיפור בפני עצמו)
    האמא לא יודעת מה זה להתקשר אליו בכלל ועושה טובה שהיא שולחת הודעת טקסט פעם בשבוע שגם היא עושה שליחה מחדש לאותה הודעה כל פעם... מה נשמע? ומאז שאני בהריון אז היא גם שואלת איך אני מרגישה (ורק בגלל ההריון... ברור שזה יגמר ברגע שיוולד התינוק)
    אין זה כואב ברמות- כואב לי בשבילו ואני יותר מתעצבנת ממנו מהיחס שהוא מקבל... במיוחד שאני רגילה לשני הורים שנותנים את החיים שלהם בשביל הילדים שלהם!!
  • אוווי כמה כואב לי לקרוא את זה..
  • חוץ מלהגיד לו להגיד את דעתו לאמא שלו אין הרבה מה לעשות, ואני ממש מציעה שלא תזמי את נתק כמו שמציעים, עדיף שזה יבוא ממנו.

התפקיד שלך הוא לחבק ולאהוב אותו כמה שצריך.....
    אצלי זה שונה, אנחנו גרים רחוק מחמותי, היא חמודה ואני מקפידה כן להתקשר ולהגיע אבל היא לא עושה מצידה מאמץ להגיע, זה הפריע לבעלי פעם, כי המשפחה של מאוד עוטפת ונמצאת מסביבנו כל הזמן (אמא שלי גם עושה מאמצים אדירים לתת לו הרגשה שהוא אחד מאיתנו וכמעט כמו הבן שלה - למרות שטכנית זה לא אפשרי
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• א. מלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה