-
חשוב לי מאוד לדעת.
אודה לכן מאוד אם תגיבו..
-
יש אלספה 9 חודשים אם איני טועה אני פשוט לא הצלחתי לקחת כדורים כמעט כל ההריון ובטח לא אומגה מהירח הקאתי בהצלחה
-
אני נוטלת אומגה D3 ל 9 חודשים לנשים הרות ומניקות
של סופרהב
קצת מגעילולי אבל אין ברירה
-
אני לקחתי את "פור טו" של טבע
פייס: ortal_hori
-
שלום רב,
בשנים האחרונות פורסמו המלצות בנושא צריכת אומגה 3 בתקופת ההריון וההנקה ולפי המלצת המומחים על נשים הרות לצרוך 200-300 מ"ג חומצת שומן מסוג DHA ביום (הקיימת באומגה 3).
ע"פ המחקרים "אספקה מוגברת של DHA לעובר במהלך ההריון ולאחר הלידה נמצאה קשורה בשיפור התפתחות חדות הראייה, שיפור הקוגניציה והקשב, בדפוסי שינה טובים יותר ובשיפור בתנועה הספונטנית".
לייעוץ מקצועי נוסף ולקבלת שובר הנחה למוצר, את מוזמנת לפנות אלינו בטלפון 1700-704-701.
ב
ברכה,
אלינור שילק
מחלקת הדרכה אלספה
-
שאלתי את הרופא נשים שלי לגבי אומגה 3 והוא אמר שכרגע זה לא הוכח שזה תורם לנשים בהריון. המליץ לי לקחת פרנטל תשעה חודשים של אלטמן
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
-
פור טו של טבע רופאת נשים שלי נתנה לי כי זה על מקור צמחי ולא דגים. וזה טורם להתפתחות מוחית טובה של עובר
]
-
אני לוקחת אומגה 3 9 חודשים לנשים הרות ומניקות זה תורם המון להתפתחות העובר ולמוח שלו.
מהרגע שמגלים את ההריון צריך לקחת (ככה ד"ר ערן אמר)
דווקא אני דמעתי שיותר יעיל אומגה 3 ממקור דגים ולא צמחי.
-
וואיי...כל רופא אומר משהו אחר...אין תמימות דעים בעניין.אני בכל מקרה קניתי והתחלתי לשתות שכן יש לאומגה 3 הרבה סגולות בלי קשר רק להריון...ואם זה גם תורם לעובר אז זה מעולה
-
אני לקחתי "תריאומגה"
עכשיו אחרי הלידה התחלתי עם "אלספה מקס"
-
אומגה 3 גליל- יודעים להמליץ על המינונים המתאימים לך וגם הכי טרי ואמין. אני ממליצה.
-
אני לוקחת אומגה 3 של חברת הרבלייף
קניתי בישראל בכמויות כי כאן אין עדיין
אני שמה את הקופסא במקרר וכך אין לקפסולה הרבה ריח של דגים
המינון המומלץ הוא 3 ביום
כל החברות שלי לוקחות בהריון פי 3 מהמינון בהמלצת רופאה ששוחחו עימה
ידוע כעוזר להתפתחותו של המוח של העובר
-
אני לקחתי את של סולגאר בהמלצת הרופאה שלי, שדווקא כן אמרה שחשוב לקחת אומגה 3 בהיריון...היא אמרה שזה משפיע על ההתפתחות של המוח של העובר.
לקחתי 200 מ"ג ביום, זה המינון הרגיל.
הללוש ודינוש היפים שלי