חששות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה פה..
    האמת אנחנו מנסים כבר שנה להיכנס להריון ולא מצליחים.. הלכנו לבדיקות וגילו שיש בעיה עם בדיקת הזרע של בעלי.. אנחנו קצת חוששים, יש לו מעט תאי זרע תקינים, היום אנחנו הולכים למומחה פריון, אבל זה מלא כסף ולא נראה לי שנוכל להמשיך ללכת אליו למרות שיש עליו המלצות ממש מעולות.
    מה ניתן לעשות?? אני דואגת וחוששת, אנחנו מאוד רוצים..
    בנוסף יש לי שחלות פוליציסטיות ונתנו לי כדורי גלוקומין לנסות לסדר את הביוץ, אבל רק התחלתי לקת לפני שבוע חצי כדור וזה עושה לי תחושות מאוד לא נעימות בבטן, ונפיחות....
    אני ממש רוצה ילד מבעלי... אנחנו מרגישים פגומים:(
4 תגובות
עמוד 1

• יש כאן פורום מנסים נהדר וגם פורום פורויות ,אני בטוחה שיתנו לך שם תשובות נהדרות מה אפשר לעשות ואיך
  • מה לגבי החזרים מהקופת חולים על התשלום לרופא הזה? בדקת אם מגיע לכם?
    ואם הוא יקר לכם, אפשר לחפש רופא מומלץ דרך הקופה...
    תנסי לברר יותר לעומק מה מגיע לכם, תכנסי לפורום של טיפולי פוריות- תמיכה הדדית,(כאן באתר) יש שם בנות שידעו יותר לעזור. כי במקרה שיש גם בעייתיות עם הזרע של בעלך ייתכן שמגיע לכם תהליך יותר קצר ומהיר להפריות.
    אל תתייאשי, זה לא עושה אותכם פגומים!! הדברים הכי טובים בחיים מגיעים לאחר מאמץ. איכות זרע משתנה והבנות בפורום פוריות יאמרו לך את זה גם ושחלות פוליציסטיות זה לא מניעה להכנס להריון.
    אני גם עם שחלות פוליציסטיות והרופא התחיל אצלי טיפול ישר כשהפסקתי עם האמצעי מניעה, לקח לי שנה וחצי בערך להכנס להריון... במשך תקופת הטיפול לא בייצתי ודווקא כשהייתי בהפסקה מהכל, בייצתי 3 חודשים אחרי וסת אחרונה באופן טבעי!
    אצל בעלי הזרע תקין ב״ה, אז מהבחינה הזו קשה לי לייעץ לך, אני רק יודעת שמספיק זרע אחד תקין כדי להכנס להריון... וברגע שיש כמות שהיא כן תקינה אפשר לעשות הפריה ואפשר בהחלט להכנס להריון
  • קודם כל - תחשבי חיובי!!!

מאיפה את בארץ?

לא צריך ללכת פרטי - יש ביטוח משלים את יכולה לנצל אותו, או לחילופין למצוא בקופה שלך מומחה פיריון (בכל קופה יש!)

אתם לא פגומים!!! מה זה השטויות האלו?! אל תכניסי לך שטויות לראש!

לא לכולם הולך חלק, וזה בסדר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה