היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה עושים שמתפוצץ הראש חזק וכשרוצים לישון משהו מזעזע ושיש המון עבודה? אוף אין לי כוחות אני סה"כ בשבוע 6+3 וכל כך מותשת איזה משכך כאבים אפשר לקחת? אוף
7 תגובות
עמוד 1
אני יודעת שמותר אקמול ,לא זוכרת לגבי אופטלגין (באופן כללי לא ממליצה לקחת אותו בלי קשר להריון ,בארה"ב לא מוכרים אותו בכלל !!!)
מרגישה שאני נובלת קשה לי לא מסוגלת אוף שהחודשים הראשונים הדוחים האלה יעברו כבר ועוד בבית אני צריכה לבשל, לנקות ולתת תשומת לב לבית ולמשפחה אוף די אי אפשר להקיא אעעעעעעההההה אוף רוצה את המיטה שלי דחוף ורק התחיל היום עוד 8 שעות הביתה זה המון אני מתעלפת זה לא פינוק באמת שקשה לי אני לא בנ"א שמתלונן אבל עכשיו זה השיא
אופטלגין זאת לא תרופה מומלצת גם לא בהריון! בארה"ב - אסור לקחת אותה ללא מרשם רופא, יש לה תופעות לוואי מסוכנות (לי פתאום בגיל 24 אחרי שלקחתי כדור התחילו להתנפח לי השפתיים ודרכי הנשימה - זה היה ממש מסוכן ומסתבר שזאת תגובה אלרגית נפוצה לתרופה למרות שלקחתי אותה גם בעבר), לא הייתי ממליצה לך להתקרב. ידוע שאקמול אפשר לקחת.. מנוחה והרבה מים.. שיעבור מהר!
אסור אופטלגין, אסור נורופן ואסור אדויל. מותר אקמול והמתחרים שלו בחברות אחרות... תרגישי טוב
אני בשליש הראשון לקחתי רק אקמול!!!
היו לי כאבי שיניים לפני כשבועיים והרופא אישר לי 2 אופטלגין ביום ולא יותר, אבל לא בשבלים מוקדמים של הריון!!!