עגלת סטוקי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1
  • עגלה יפה אין ספק!

לא פונקציונאלית ומסורבלת, כבדה מאוד...
    המוט של הידית תקועה לילד בין הרגליים של התינוק גם באמבטיה וגם בטיולון
  • אני קניתי אותה אחרי המלצות רבות של בנות דודות וחברות קרובות אני חושבת שהחיסרון היחיד זה המחיר 5400 אבל לא היה אכפת לי , אני לקחתי צבע גינס

• יש לי אותה ואני שונאת אותה!!!!! היא כל כך לא נוחה. היא כבדה בטירוף, מסורבלת. היתרון היחיד שלה זה שהיא יפה. זהו! שושי, אפשר להפוך את הטיולון ואז המוט הוא לא הין הרגליים.
  • אני קניתי אותה... עוד לא התחלתי להשתמש בה אבל הייתי כמה פעמים בחנויות גם אצל היבואן שבטוב וגם במוצצים ותפעלתי אותה שוב ושוב מבחינת הקיפול... צריך פשוט לקלוט את הטריק ואז זה לא כזה מסובך
    אני מעדיפה עגלה מעט כבדה יותר ביחס לאחרות אבל שהיא ברמת בטיחות גבוהה (קראתי שבטיחות היא 5 מ5)
    אני אוהבת שהיא גבוהה האמבטיה עצמה וגם עם הגובה של הטיולון אפשר לשחק, וככה הילד לא חוטף את כל הפיח של המכוניות. והוא קרוב יותר אלי
    העמוד באמצע נראה גם לי כחסרון, אבל כמו שאמרו כשאת עם הטיולון ברגע שמסובבים אותו עם הפנים החוצה זה לא מפריע לילד

אני קניתי את הסגולה, אהבתי את השילוב של שני הגוונים וגם חשבתי הלאה... היום זה בן מחר בעזרת השם תהיה גם בת, רוצה משהו שיתאים גם וגם, וזה גם צבע שלא רואים עליו כל לכלוך..

• לי יש
    ברגע שלומדים אותה היא פשוטה לתפעול
    יש לי בצבע סגול

אני מרוצה
  • לי יש סטוקי דגם 2008, קניתי אותה לפני כמעט

5 שנים, השתמשתי בה לאלעזר, וכיום לחני.

ממליצה בחום!

• לא מכירה בהצלחה
  • זאת העגלה הכי מסורבלת שיש!
    אל תקני אותה!

לי היה בייבי ג'וגר והייתי מרוצה עד השמיים וחזרה.
    ממש ממליצה בחום!

סטודיו ליאורית
    http://www.studio-liorit.co.il

דנה מרום
  • לי יש אותה ואני מאד אוהבת אותה :)

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • הדעות מאוד חלוקות על העגלה הזו
  • אני ממליצה על הבוגבו, אומנם אני עדיין בהריון אבל אני קונה אותה ולא מחליפה אותה בכלום,היא מהממת קלה נוחה בטיחותית ונוחה מאוד לילד..יקרה קצת אבל שווה(:

רחלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה