חוות דעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות , הנסיכה בת חודשיים וקצת .מיום שנולדה קבלתי מאחותי עגלת בוגבו (היתה בשימוש אצל אחיינית שלי פחות משנה) היא גרה בקומה רביעית בלי מעלית אז בקושי ירדו איתה מהבית..פשוט קנו לה טיולון קטן קל וזול..בכל אופן אני גבוהה יחסית והעגלה מאוד נמוכה לי הרגשתי שאני כל שניה מתכופפת מדיי ולא כל כך אהבתי אותה ..בכל זאת ילדה ראשונה אז החלטתי לרכוש עגלה ..נסענו למאדרלנד ברשפון ורכשנו את המוצי החדשה I go שהבנו שהיא פשוט דגם משופר של הפור ריידר,קלה יותר,הטיולון נשכב ל180 במקום ל165 ועוד משהו ששכחתי..העניין שאני לא מכירה את הריידר אפילו ואין לי מושג איך בכלל הגעתי לזה חחחח לחנות הזאת ולעגלה הזאת ואני מפחדת להתחרט למרות שמהשירות אנחנו ממש מרוצים..לא היה במלאי את העגלה רק בעוד שבועיים ולבנתיים נתנו לנו עגלה חלופית עד שנקבל את החדשה בלי שנבקש אפילו..מישהי מכירה ? יודעת? חוות דעת משהו ? בכל זאת המטרה שהיא תשמש ליותר מילד/ה אחד . תודה רבה
7 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש את המוצי
    לא מכירה את הדגם המשופר אבל נשמע לי סופהדרך!!!
    המוצי מהממת אני מרוצה מאוד.
    במיוחד אם שיפרו אותה, בטוחה שתהני ממנה

• לא הבנת מה הבעה אם הבוגבו לי יש ואני מרוצה
  • לי יש את המוצי 4 ריידר
    אני מאד מאד מרוצה ממנה
    גם אני גבוהה (180) והיא נוחה לי בטירוף.
    השירות של מאדרלנד מדהים - אל תשכחי לקחת אותה לטיפול פעם בכמה זמן (וזה בחינם).
    אצלי המוצי כבר עם ילד שלישי, נוסעת ונראית כמו חדשה.

יש כמה נקודות שיכולות להוות חיסרון אצל המוצי - היא רחבה ולפעמים קשה לעבור איתה בחנויות צפופות (אבל לא נורא מתרגלים לזה)
    והיא טיפלה כבדה (אבל זה משקל דומה לבוגבו אם הסתדרת עם הבוגבו אז זה לא ישנה לך בכלל).

עוד יתרונות של המוצי - יש לה אחלה אביזרים - לי יש את הטרמפיסט (זה כמו חצי סקייטבורד שמתחבר לשילדה והגדולים שלי עומדים עליו).
    קניתי את הסל קל הנשכב - אני מאוהבת בו

ובקיצר לפי דעתי את הולכת להנות.
  • אני מדברת ממקום לא מנוסה, אבל הראו לי את הבוגבו ופשוט לא הסכלתי עליה כי
    היא כ"כ נמוכה!! ואני לא בחורה גבוהה 167 ס"מ, ולי היתה נמוכה!

לגבי המוצי - שמעתי עליה רק דברים טובים
  • תודה בנות
  • מיכל בלי קשר לעגלה
    מה עם הקטנה שלך
    הדברים הסדרו?

• הי מאמי תודה על ההתעניינות ,היא התאזנה ברוך ה׳ מבחינת שינה היא כבר ישנה לילות שלמים 9-10 שעות ..בהתחלה נלחצתי היתי מעירה לאוכל והיא היתה פולטת ונרדמת באמצע ואז הפסקתי להעיר והיא בסדר ככה ..בקשר להנקה עדיין קשה ..זה לא מספק אותה גם אם אניק אותה במשך שעה ..אז אני מניקה בכל זאת לפני כל ארוחה ואז נותנת גם בקבוק 120 ..והיא רגועה ואני כבר מרגישה הרבה יותר טוב עם יותר ביטחון ושלווה ..היא עולה יפה במשקל והשבוע עשינו חיסון גיל חודשיים..וזהו בנתיים אמשיך ככה כדיי שהיא תקבל בכל מקרה את מה שהיא צריכה מההנקה אפילו שזה לא משביע אותה ואת השובע מהמטרנה ונקווה שיהיה בסדר  
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה