-
גם אני חשבתי שעברתי את זה.. וגם קרן בזמנו עברה את זה..
ולשתינו אמרו שהסיכוי לטפטוף הוא ממש ממש נדיר.. כי זה בד"כ קורה בבום.
שתינו קנינו את הפדים האלה שזיהו מי שפיר וזה היה סתם . הבמיון אמרו לשתינו שהפדים האלו ממש מיותרים.
הרופאה שבדקה אותי בזמנו אמרה לי
שימי חתיכת בד יבשה ואם אחרי שעה כולה רטובה- זה טפטוף...
-
אם אני לא טועה יש בדיקה לנוזל (בדיקה פשוטה כמו נייר לזיהוי חלבון) שבודקת אם זה מי שפיר או שתן. נדמה לי שניתן לעשות בקופת חולים. תתקשרי למוקד אחיות או מוקד נשים
-
זה לא שתן בטוח ! זה שקוף לגמרי
טוב נראה אולי באמת הרעיון של רופא יעבוד ,בכל מקרה עם רק טיפטוף אני לא הולכת לשום מקום רק אם תהיה ירידת מים מלאה או צירים !
-
כן ממי זה טיפטוף מי שפיר.
זה היה לי עם הגדול.. ירד לי בטיפין-טיפין כמו בטפטפת.
את חייבת ללכת למיון להיבדק
-
לי זה היה וזה מי שפיר למחרת ילדתי. לידה קלה. תלכי למיון נשים בקופ"ח לוודאות שזה אכן מי שפיר. הם גם בודקים את דופק העובר.
-
מאיושקה אני חייבת לומר לך משהו
אני יודעת שלנסוע למיון זה לא כיף ולא נחמד
אבל אני ממליצה לך לנסוע להיבדק - אפילו בקופה ותגידי שזה בהול.
כי טפטוף מי שפיר זה לא צחוק.
אני יכולה לספר לך על עצמי שעם תהל גם לי היה חשד
התלבטתי ובסוף חיפפתי את זה
את זוכרת את הפריקה המולדת עם הרצועות חצי שנה כמעט?
קראתי אח"כ באינטרנט שאחת הסיבות לכך היא מיעוט מי שפיר
-
טפטוף מי שפיר לא מפסיק, את ממש רואה ומרגישה
שזה יוצא ממך וזה ממשיך עד הלידה
-
לכי תיבדקי, מפחיד!
-
בס"ד
תקשיבי מותק בבן שלי ככה היה לי הלכתי לנוח והופ תחתון רטוב לא בכמות כן בקטנה
חשבתי אולי פיפי החלפתי תחתון וחזרתי לנוח אחרי 10 דק שוב נסענו לבית החולים וכן זה היה מי שפיר הם לא נבקעו בבת אחת אלה בקטנות ואושפזתי עד ללידה לקח 3 ימים אבל אסור לזלזל מי שפיר זה לא צחוק תאמיני לי גם לי אין כוח ואני עייפה אבל צריך לשים לב לכל דבר לכי להבדק ויאאלה בשורות טובות
-
שירה מאמי רק כדי להרגיע אותך בהקשר למי שפיר ופריקה !גם כשיש טיפטוף מי שפיר כל הזמן נוצרים מי שפיר חדשים והחור גם יכול להסתם בכל מקרה היית בסדר גמור ואת רואה שגם אני ממש מתלבטת אם זה הפרשה מוגברת בגלל הריון או שאולי באמת טפטוף.
לגבי העובר ,אז הכל בסדר איתו הוא משתולל כרגיל ,בועט כל הזמן ,מרגישה אותו היטב...אני מקוה שזה שום דבר ,יש לי סיבה מספיק טובה לא ללכת למיון , בגלל סוכרת הריון רוב הסיכויים שהבייתה אני כבר לא אחזור ,ואם יתפתחו צירים לבד וירידת מים מלאה ככה בטוח לא תהיה לי ברירה ,אבל רק בגלל הטפטוף אין סיכוי ,יכול לקחת שבוע עד שהלידה תתפתח ,לא רוצה זירוז ! זה גם יכול להסתם וזהו ...בקיצר נחכה למחר ,אהיה יותר חכמה ...יום שבת אהיה 37 עגול אז בכלל עדיף
-
דווקא בהריון הקודם היה לי טפטוף, שבעצם כל הזמן היה לי רטוב ופדים היו מתמלאים בצ'יק.
גם הלידה הזו התחילה עם ירידת מים הרבה יותר מאסיבית מהטפטוף שהיה בלידה הקודמת, אלא נזילות כבדות כמו בריחת שתן (למרות ששניה לפני הייתי בשירותים..חח..)
1. תשימי פד ותראי אם ספוג תוך שעה.
2. תריחי את ההפרשה - למי שפיר יש ריח של זרע.
3. יש ערכה מיוחדת שנקראת "מיטסט" - היא משנה צבעה אם מדובר במי שפיר, אבל: שימי לב, אם קיימת יחסים ב-48 שעות שלפני השימוש, נטלת אנטיביוטיקה וכו'.. הבדיקה יכולה לצאת מוטעית.