היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייתי אאתמול אצל הרופא, לבדיקה לאחרר לידה, ומתברר שהשרירים של הרחם וכיס השתן רפויים.
מה עושים? אילו תרגילים מומלצים?
בבית, לא במכון כושר. אין סיכוי שאתמיד
9 תגובות
עמוד 1
לפי מה שאני מבינה מדובר בריצפת האגן. יש את תרגילי קוגן, זה בהחלט תרגילי בית- תכווצי ותרפי לחלופין את השרירים המתאימים. מומלץ כל יום. אפשר לזהות את השרירים המתאימים האלה כשעושים פיפי- בזמן יציאת השתן תנסי לעצור את הזרימה, וככה תגלי ותזהי את השרירים. חוץ מזה אפשר גם להתייעץ עם פיזיותרפיסטית. ודבר אחרון, אסור להזניח את רצפת האגן וחשוב לטפל. מה שאת מתארת קורה להרבה נשים אחרי לידה, וחשוב מאוד מאוד לטפל, אחרת עלול לברוח לך שתן ועוד כל מיני תופעות כאלה ואחרות.
זה בדר"כ משתפר עם הזמן, את ממש אחרי הלידה. הייתי קובעת בנוסף למה שכתבו לך תור בקופה לפיזיוטרפיסטית שמתמחה ברצפת אגן שתנחה אותך ותראה שאת עושה את התרגילים נכון. אגב- הזיהוי של השריר על ידי עצירת פיפי הוא נכון- אבל לאחר שזהית, אל תעשי את זה באופן קבוע בעצירת שתן, זה לא בריא.
כמו שכתבו לך כדאי לגשת לפיזיו' של רצפת האגן דבר ראשון. לא הייתי מתרגלת לפני חוות דעת והכוונה שלה לבד בבית,אני יודעת שתרגול לא נכון או שלא מתאים לאישה ולמצב הספציפי שלה יכול רק להגדיל את הנזק במקום לעזור. חפשי ברשת מידע על שיטת פאולה,שמעי שהיא מעולה ושאחרי שעור או שניים אפשר לתרגל לבד בבית
תודה בננות
בנוסף להכול, עד כמה שאני יודעת זו בעיה לתרגל ב6 שבועות שלאחר הלידה (_משכב לידה), אז תשימי לב גם לזה. ואל תזניחי. זה לא קשור רק לבריחת שתן אלא לעוד הרבה בעיות שקשורות גם להריון וכו'. תצליחי!!
צולי פעם רשמה כאן תרגילים
זה נקרא תרגילי קיגל, לא קוגן פייס: ortal_hori
תודה
כתבתי פה פעם הודעה ארוכה ומפורטת על העניין! אם מישהי יכולה למצוא אותה זה מאודדדד יעזור לי כי לכתוב הכל זה ארוך