היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יצא לכן פעם שהורה אחר העיר או הטיף מוסר לילד שלכן? האם הגבתן? ואם זה היה קורה, הייתן מגיבות?
אני אענה- בתאוריה הייתי מגיבה, אלא שבשעת אמת המילים לא יצאו לי מהפה, ואני ממש אכולת רגשות אשמה. מצד שני אני מנחמת את עצמי בכך שאם הייתי מגיבה היה מתפתח וויכוח, ואז זה היה הופך ל"ביג דיל" והילד שלי רק היה שם לב שקרה משהו גדול ואז באמת היה נפגע.
בקיצור, מה אתן אומרות? איך הייתן פועלות אם מישהו אחר היה מעיר לילד שלכן בקטע של "נו נו נו"?
13 תגובות
עמוד 1
לא קרה שהעירו לילדים שלי
כן קרה שהערתי לילדים אחרים, בדר"כ ההורים שלהם פשוט לא נמצאים לידם ולא איכפת להם מה הם עושים....
בודאי שקורה. יש לי קרובת משפחה שזה תחביב אצלה לראות את הילדים שלה כמלאכים תמימים, ואת הילדים של כל האחרים כילדים ממש רעים.. לרוב אם מסתפקים בהערה אחת אני לא עושה עניין. במיוחד אם יש בזה משהו והוא באמת היה לא בסדר... אם ההערה היא לא הערה- אלא ממש נזיפה ואני מרגישה שהיא לא מידתית אני יכולה להגיב. גם לא מיד, אבל כן- אני לא נותנת למישהו לצעוק על הילד שלי או ליבש אותו ושאני אעמוד מן הצד והוא יראה שעמדתי מן הצד.
הורים סתם בגן שעשועים לא קרה. גיסתי - כדוגמת מה שאשטנגה אמרה. ולכן אני לא אוהבת להשאיר אותם עם הילדים שלה כשאני או בעלי לא בסביבה. ואם קורה מקרה שהיא מתעדפת את הילדים שלה כך אני סותמת אם זה בקטנה אבל אם לא אז אענה בנחמדות ובחיוך אבל אמירה אמירתית... לא עולה לי בראש דוגמא כרגע. קרו מקרים בקטנה לא משהו דרמטי. יותר קורה ששאני צריכה כמו שתמר כתבה להעיר לילדים כי ההורים שלהם לא באיזור.
אה ודרך אגב מה שכן קרה השבוע זה שעמדתי במכלת ושחר לידי עם קסדה כי הוא בדיוק ירד מהאופניים ועמדה איזו אישה ואומרת לי את יודעת שאם הקסדה לא יושבת לו בול על הראש זה לא שווה כלום. אז אמרתי לה שזה מעט רופף אבל יושב עליו טוב ושהמטרה היא בעיקר חינוכית. ולמה להגיד את זה ליד הילד??? זה מעצבן!
מאוד תלוי מי ובאיזה אופן. פעם אישה אחת די מבוגרת העירה לבת שלי בבית הכנסת בצורה מאוד לא נעימה,היא ניצלה דקה שיצאתי החוצה להביא משהו מהמסדרון מעבר לדלת...ממש לא שתקתי לה והבהרתי לה שלא תחנך לי את הילדים ואם יש לה משהו להעיר שתפנה אלי ולא אליהם! הכי משגע אותי זה נשים שמרשות לעצמן להעיר כל מיני הערות באוטובוס....וזה תמיד חסר טאקט וכשזה עובר את גבול הטעם הטוב אני עונה,ואני דווקא לא מאלה שפותחות פה..פשוט שזה מגיע לילדים שלי אני לא מסוגלת לשתוק
יש לי די פיוז קצר לכל מה שנוגע לילדים שלי. אני נראת שקטה ורגועה מבחוץ, אבל אם יש משהו שלא מתאים לי שקשור לילדים, אני הופכת את עורי. אם מישהו מעיר לילדים שלי ואני חושבת שזה במקום - סבבה, אני אפילו אגבה. אם לא נראת לי הצורה של ההערה, העביר את ההערה לצורה שמקובלת עלי, באלגנטיות. אבל אם לדעתי זה לא במקום - אני לא אשתוק בחיים. אני בן אדם די ציני (מי שמכיר אותי בפורום זמן מה, בטח נפגש עם התופעה
די ביאסתן אותי....פשוט כי אתן צודקות. אני מתחרטת שלא אמרתי משהו. טוב, מכל דבר אפשר ללמוד בחיים. להבא לא אשתוק. ואגב לא מדובר בגינה, אלא במקרה שקרה בגן....
אנישים זרים ממש לא מעירים משהו שלילי . בדרך כלל מציינים את אופי נוח שלו ורצון לעזור לאחרים ומבוגרים ( אצלי הוא בדרך כלל מתאים את עצמו למקום ולגבולות של אותו מקום ) ואז חוץ מתודה אין לי מה לומר . לגבי קרבי משפחה לחמי היו "יציאות " אבל אנחנו שוב לא בקשר כבר שנה כמעט כי ככה בא לו . הורים שלי מורשים לו הכל . מה שכן אני לפעמים מבקת מאמא שלי יגם תגיד לו משהו .... עכשין יש לנו סיפור חדש .... להכניס לשירותים עם עיתון או סופר ולהיות שם שעהע כי הוא קורא שם בכייף שלו