לנסות מסתיק תימני?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, שמעתי שהמסתיק הזה עושה נפלאות..
    הרופא שלי אמר שאין לו התנגדות שאשתמש בזה במקביל לגונל f שאני מתחילה בשבת..
    אני פוחדת לדפוק ת׳מערכת..
    שמעתי על בנות שזה עשה להן בלגן בביוץ..
    וכרגע ברוך השם אני מבייצת לבד ומוקדם יחסית..
    מצד שני זה מחזק את הרחם וכל עניין הפריון בגוף..

אני פוחדת שאם חלילה לא יצליח גם הפעם אני לא אדע אם זה בגלל המסתיק,
    זו פעם שניה שאני מנסה גונל.. פעם ראשונה לא צלחה..

מה פאתן אומרות , לנסות? זה יגדיל את הסיכויים?
4 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזה עושה פלאים ואם תצליחי תקשרי את זה לזה ואם לא תצליחי תחשבי שזה בגלל זה..
    בדיוק אני ובעלי צחקנו שלא משנה מה יגידו לנו אנחנו נעשה וננסה גם אם זה שערה מראש של גירפה חחחחח

אני לא הייתי מנסה עם טיפול כי אם את מגיבה טוב לגונל אין צורך אבל אם את חושבת שפסיכולוגי זה יכול לעזור..לכי על זה!
    איה
  • איוש מתוקה, את צודקת אני צריכה את החיזוק הפסיכולוגי הזה, לדעת שעשיתי עוד משהו להגדיל את הסיכויים, אומרים שזה ממש מחזק את הרחם ומאזן הורמונלית את הגוף, אז נקווה לטוב..

שיהיה בהצלחה לכולן!!!
  • חחחחחחחחחחחחחחח איה קרעת אותי!! שערה מג'ירפה חחחחח
    מזה מסטיק תימני??

• תקראי על זה קצת.. את תהיה בהלם מהתגובות על זה.. הרבה מספרות שנקלטו בעקבותיו אחרי כמה שנים של טיפולים וניסיונות..
    זה בא בצורת קפסולה או טיפות..
    סוג של תוסף ת****,
    יש לו הרבה סגולות בתחום הפריון,
    פעם היו מטפלים עם זה בפוריות..
    מחזק את הרחם וכל מה שקשור לפוריות בגוף האישה,
    מקצר מחזור,
    מחזק ביוץ..
    מונע הפלות..

בכל אופן, אני החלטתי לנסות..
    מקווה שבקרוב אוכל להמליץ בחום!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה