היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל פעם שאני הולכת לבדיקות בקופת חולים (לא משנה לאיזה סניף) אני חוזרת משם חולה... איזה עצבים כבר נדבקתי בשפעת מוקדם יותר בהריון, השבוע עשיתי את בדיקות הדם האחרונות וgbs וחטפתי דלקת גרון...
10 תגובות
עמוד 1
כן ,זה מבאס ! אני כבר התחסתי בכל חולרא אפשרית חחח כל השנה הייתי במחלקות ולקראת הסוף הייתי בקופת חולים ,עם כל האנשים שבאים לעשות משטח גרון ומשתעלים לכל עבר... בהריון של איתמר יצא לי הרפס על השפתיים 3 פעמים בהריון ,זה היה סיוט ... לפחות ללידה הגעתי כבר עם גלד על השפתיים ולא פצע כואב
תרגישי טוב !!! אצלי זה קורה כל פעם שאני חוזרת מחמתי .
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
תחשבי איך יהיה לך כשעוברוני יהיה בחוץ .... עדיף נראה לי שתידבקי את
ברור שעדיף שאני אדבק ולא הוא... הפחד שאני לא אדביק אותו אסקי... מעצבן רצח גם לי כל פעם שיש חום גבוה יוצא לי פצע חום, פעמיים בתחילת/אמצע ההריון ועכשיו עם הדלקת יצא לי כפול בסנטר!!! אחרי הלילה הראשון של החום צריך ללמוד מהיפנים, שם מי שחולה שם כיסוי על הפה כדי לא להדביק אחרים
חחח אצל היפנים מסיכה לפנים זה חלק מהאוטפיט שלהם ,ממש אקססורי :) הם מתאים את זה לבגד , קונים עם הלו קיטי וכו' בלי קשר לא יעזור לנו כלום חיידקים ווירוסים בכל מקום ,פשוט צריך לחזק את הגוף ! לאכול נכון ולעשות ספורט
תרגישי טוב....
תודה
תרופות סבתא אכן עוזרות. בהצלחה ומסיכה לפנים כשחולים זה באמת רעיון אנשים מדביקים את כל העולם בתור לרופא......