הסופ״ש שאחרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כך רציתי להיות מאושרת עכשיו אבל לצערי הזמן שלי עוד לא הגיע..
    בנוסף לאכזבה הענקית התבשרתי מהרופא שלי על הפנייה לצילום רחם (אמאלה!) , הפסקה של לפחות חודש או עד התוצאות של הצילום (אוףף חודש מבוזבוז!) ומעבר חד ומלחיץ לגונל (או משהו אחר ששכחתי את השם)
    עד שהתרגלתי במשך 4 חודשים לשגרה החדשה, הכל הולך להשתנות, לא יודעת איך הגוף שלי יגיב לזה? כמה זקיקים? האם זה יעשה לי גירוי יתר?
    אז במקביל לאחד השבועות הכי גרועים שהיו לי בעבודה , קיבלתי תוצאה שלילית של ביטא, קיבלתי מחזור קשה וכואב וניסיתי לקבוע תור לצילום רחם - מסתבר שזה מסימה כמעט בלתי אפשרית ובסוף קבעתי בלניאדו נתניה כשאני באה מחיפה (כי בחיפה, העיר השלישית בגודלה בישראל, אין איפה לעשות צילום רחם בכללית וכל מי שעושה פרטי מלא)
    הנחמה היחידה שלי כרגע היא השמועה/סברה שאחרי צילום רחם יש הרבה הצלחות למרות שיש לי תחושה שזה סתם עוד אחת העובדות שישלו אותי כרגיל
    מישהי פה מחיפה?
    "אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
15 תגובות
עמוד 1
  • בובה אנחנו פחות או יותר באותו מצב...
    אני עשיתי הזרעה שלישית עם גונל- מקווה להתבשר בבשורה טובה אחרי כמעט שנתיים של ניסיונות!
    אנחנו בטיפול כי לי יש שחלות פוליציסטיות שעם הורמונים מגיבות טוב. בממוצע שני זקיקים לטיפול ולבעלי בעיית זרע קלה

אם חלילה לא אצליח נעבור להפריה.., (בעלי לא כל כך רוצה עדיין אבל מקווה שלא נצטרך להגיע לסוגיה הזו)

אני לא עשיתי צילום רחם וגם לא התבקשתי...אולי בגלל שהרופא יודע את הבעיה
    בכל מקרה אל תילחצי או תפחדי, הבנות אומרות פה שזה כמו כאב מחזןר ואת עוברת את זה כמו גדולה וב"ה גם נקלטת כתוצאה מהצילום!!! יש הרבה סיפורים כאלה!!!

בהצלחה מאמי ושנזכה לפרי בטן במהרה!!!!!!!!

איה
  • גם אני עם שחלות פוליציסטיות..
    תודה רבה מותק , שיהיה לך בהצלחה!!
  • מכירה כמה בנות.ואפילו מפה מהפורום שנקלטו לאחר צילום רחם להריון טיבעי אז תיהי אופטימית ואוליי גם לך זה ייקרה אין לדעת וגם אם לא תאמיני לי הפרייה זה לא כזה כמו שזה נשמע יש להפרייה אחוזי הצלחה הרבה יותר גבוהים מהזרעה תחשבי חיוביי יהיה חיוביי בהצלחה
  • היי מתוקה, אני מבינה את התסכול, באמת, אבל אסור לך לראות את זה ככה, הצילום יכול להיות לא נעים אבל זה עניין של דקה בדיוק ואני לא מגזימה! החודש ה"מבוזבז" יכול להיות אחלה אתנחתה מכל ההמתנות והמתחים, אני אומרת את זה מנסיון, גם אני התבאסתי מחודשים מבוזבזים ובסופו של דבר הם עשו לי ממש טוב וחידשתי כוחות :) הכל יהיה בסדר ואת תעברי את זה וכמו כולן גם את תהיי בהריון

• היי חמודה, מצטערת שלא צלח החודש...
  • תודה ושתהיה לך לידה קלה, יש לי 2 חברות עם אותו תאריך משוער כמו שלך (:

• מאמי לגבי צילום רחם גם אני עשיתי בנתניה ואני בכלל גרה בשפלה, ממליצה בחום הצוות חם ומסור במיוחד אחות בשם ריבקה . השד לא נורא כל כך, לי כאב אבל לא בצורה שתארו לי. קחי לך שתי כדורי נורפון חצי שעה לפני בדיקה. לגבי זימון תורים ככה זה גם אני נתקלתי בזה , לא היה ברחובות, לא בראשון , לא בחולון, לא בבת -ים. בהצלחה מאמי , ולחשוב חיובי כולנו באותה סירה.

/]
  • גם לי המליצו בחום לעשות את הצילום רחם בלניאדו בנתניה. במידה ושואלים רק צריך להגיד ששמרת נידה... הם דתיים שם.

• מתוקה

את יודעת שבהזרעות האחוזים נמוכים
    מהפריות .
    אני בטוחה שהכל יהיה בסדר
    הפריות זאת הדרך היותר קלה להשיג הריון
    מאחלת לך המון בהצלחה !
    פי כמה וכמה אחרי צילום רחם שיפתח את החסימות
    אם קיימות בכלל .

שבוע טוב ומבורך

בע"ה נעשה ונצליח
  • תודה בנות
    שבוע טוב לכולכן ובשורות טובות אמן

• הי, שמעת הרבה דברים חכמים כאן.. רק אוסיף שגם לי לא היה נורא ועברתי פעמיים צילום . דבר נוסף- את לא חייבת לבזבז חודש אם את לא רוצה.. אני קבעתי צילום ליום ה7 למחזור, כבר לא היה דימום והזרעה עשיתי ביום 13. היו מספיק ימים ביניהם.. הרופא שלי אמר לי לפחות יומיים שלושה. אבל הוא היה סקפטי וגם ביקש שאחכה חודש. הצלחתי לבוע בסוף ועשיתי טיפול. אמנם לא הצליח אבל גם אני בונה על הסטטיסטיקה של החודשיים שלושה הראשונים אחרי צילום.. בהצלחה!
  • היי חמודה
    אני מחיפה אבל אני במכבי ועושים את הצילום רחם בהדר במכונים שם של מכבי.
    בכל אופן בדיקה לא נעימה אבל לא נוראית כמה דקות ונגמר לי גילו במהלכה סתימה באחת החצוצרות והרופא שביצע לי את הצילום שגם היה הרופא שמטפל בי החליט שהוא מבצע הליך לפתוח את הסתימה תוך כדי לדעתי רוב הכאב שלח נבע מההליך הזה של פתיחת החצוצרה ולא מהצילום עצמו בכל מקרה זה עובר מהר אל תלחיצי את עצמך סתם. קחי יום חופש ומישהו שנוח לך איתו ושיהיה בהצלחה!!!
  • איך היה הסופש?..
  • הסופש היה קשה, הייתי שבורה אבל מאז התאוששתי ואני ממש בסדר, אפילו להפתעתי די מרוצה מהחודש הפסקה שאני עושה, בלי מתחים. בלי ציפיות ובלי אכזבות , שכחתי כבר איך זה מרגיש...:)
    ובזכותכן מקסימות אפילו הצילום כבר לא מפחיד אותי
    בקיצור הכל מצויין , מחכה כבר לשמוע ממכן בשורות טובות ...

• כל הכבוד!!!
    צריך לעיתים הפסקה בכדי לקנות אורך נשימה...
    מחכה לשמוע איך היה ושהיה פחות מפחיד ממה שחשבת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה