עגלת גרקו EVO - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום

אני מעוניינת לרכוש את העגלה הנ"ל לקראת לידה ראשונה.
    רציתי לשאול את מי שיש לה את העגלה- האם קל לנווט אותה (להסתובב/ לעלות על מדרכות).

בכלל, הייתי רוצה איזושהי חוות דעת על העגלה אם מישהי מכירה...

תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה סורי
  • לא מכירה , אבל חברה שלי רצתה אותה ומה שעצר אותה שיש שם בעיה עם צבעים (בארץ)... זה עניין של טעם כמובן אבל היא רצתה אדום . ועל אמבטיה אדומה וסלקל אדום צריך להוסיף כסף (חוצפה - זהלא צבע מיוחד ...) ואז זה יוצא לא שווה מבחינת המחיר - בערך 3500 או יותר אפילו ... את דוברת רוסית ? לפי הניקניים אני מבינה שכן אז הינה הקישור לכתבה על עגלה

http://klumba.ua/articles/reviews/graco-evo/

יש שם גם תגובות של אנשים , כמובן שלא הכל אולי רלוונטי בגלל מזג אוויר .. אבל יש אחלה תמונות בכתבה , אולי זה יעזור במשהו בכל זאת

הייתי גם שוקלת אותה עם היו בארץ צבעים נורמליים כמו צהוב בכתבה - הייתי קונה :) שוב צבע זה עניין של טעם אבל לי חשוב לראות צבע יפה ורענן ...
  • היי אני לא יודעת איך האמבטיה שלה אבל הטיולון ממש טוב מתהפך נשכב שכיבה מלאה( ולכן אין צורך באמבטיה לפי דעתי) ו הגגון. ממש מעולה מכסה הכל ויש לה אפילו שק שינה שנפתח בריצרץ אבלללל הגלגלים על הפנים הם כאילו עשויים מפלסטיק קשיח ועושים רעש חזק וזה ממש מקשה על הניווט של העגלה. היא מתקפלת יחד עם הטיולון אבל אז היא נהיית ממש ממש ארוכה וכמעט בלתי אפשרי להכניס אותה לבאגז ולכן צריך לפרק את הטיולון מהשילדה בקיצור החיסרון הזה עולה על היתרונות שלה לפי דעתי. מקווה שעזרתי במשהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה