בוקר טוב לשבוע 37 !!! זהו מעכשיו אני נחשבת במועד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

26 תגובות
עמוד 1

• מזל טוב

• [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מהבוקר הבטן מתקשה כל כמה דקות,לא בדקתי תדירות ,רק שהלידה של איתמר התחילה בהתקשויות יום לפני ופקק רירי בבוקר ולידה בערב יום למחרת ...
    לא רוצה לפתח ציפיות ,אבל ...אולי אולי הוא אוהב תאריכים ממש יפים ו7/7/13 ממש מתאים לו
  • עם השילוב של הטפטפה אולי זה באמת זה

• לא סליחה, הוא רשם ביומן 10.7 אז 10.7.
  • לא לא ב10/7 זה המבחן
  • אולי דווקא בא לו 13.7.13 ???
  • התקשויות כל 10 דקות ,אני כבר מעדיפה או שיתפתח או שיעבור ויחכה ל17.7 חח
  • איך שאני מאחלת לך שזה זה.... שיעבור בקלות לא משנה מה אנחנו קרובותתתתת לסוף המסע

• OMG!!! כמה זמן לא הייתי פה?!?!? שבוע 37???

יאאאאא שיעבור בקלות יפתי

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')

• שיהיה בהצלחה

• שהיה מלאאאא בהצלחה!!
    לידה קלה ובידיים מלאות בע״ה
  • אתמול הייתה חזרה גנרלית
  • תהנו בבדיקה
  • נראה מה עוד העוברון הזה מתכנן לי
  • חזרו ההקאות
  • עוד קצת
    שתיהייה לידה קלה ומהירה
  • תענוג של בוקר...
  • ככה היה לי עם איתמר ,יום לפני היו התקשויות סדירות ,בבוקר יצא הפקק ואז היו כמו כאבי מחזור ולאט לאוט התחזק
  • איזה מרגש
  • שזה גם תסריט לא כזה נורא
  • חזרה גנרלית
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה