היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשאול האם יש מידע כלשהיא על גיל התינוק וכמה סיסי הוא צריך לאכול? אצלי התאומים אוכלים כמויות שונות ורציתי לדעת האם זה נורמאלי: אחד מהם אוכל גג 60 ואילו השני גג 90. צריך רק לחייך!
16 תגובות
עמוד 1
כל ילד עפ"י צרכיו... יש איזו נוסחה שאף פעם לא זכרתי אותה עם משקל וכמות...
תתקשרי לטיפת חלב הם יגידו לך בדיוק את הכמות אני יודעת שבשבוע הראשון זה 30-60 ואח"כ זה עולה עד שבגיל חודש אוכלים 120 "כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
בגלל שהם נולדו לפני הזמן - הייתי נותנת כמה שירצו פייס: ortal_hori
פשוט תהיתי אם הם אוכלים כמות סבירה שמתאימה להם או שהם בחוסר... צריך רק לחייך!
נראה לי תקין. ההמלצה הכי טובה שקיבלתי אי פעם היא שילדים לא מגיעים עם הוראות שימוש, ואי אפשר לגדל אותם לפי הספר... אין מדע מדויק.
וכפי שאת רואה, כל ילד שונה עם אופי ותיאבון אחר...
אני מניחה שאת מתכוונת לתמ"ל, כי בהנקה בכלל אין כללים... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני שואבת צריך רק לחייך!
זה מצוין!!! תרגעי, הם ממש לא בחוסר הכל בסדר
גם אני בדיעה שילדים לא קראו את הספר... כל ילד הוא אחר. את מבחינתך תבדקי שיש חיתולים רטובים ועליה במשקל. גם אם זו לא הנקה ישירה אלא בקבוק. וכמובן - הילד רגוע וישן בין הארוחות. אני לא חושבת שיש ממה להילחץ אם הם אוכלים אחרת. הם שניים. זה הגיוני... וכל הכבוד לך שאת שואבת!
יש חיתולים רטובים וגם קקי. עליה במשקל נראה לי שכן, אדע בוודעות כמה עלו ביום חמישי.. אני מניקה כשהם לא מסרבים ומשלימה עם חלב שאוב ולפעמים עם סימילאק, תלוי בכוחות שיש לי באותו הרגע. הם סובלים מגזים ולפעמים הם לא רגועים ואינם ישנים טוב, בגלל הגזיםונרגעים רק על הציצי. האי שנה הזאת משום מה מתרחשת בעיקר בלילה. צריך רק לחייך!
אם אני זוכרת נוכן אז כמות זה 150 מ"ל כפול משקל לחלק למס' הארוחות . פעם שבני בקושי היה אוכל הנושא היה קריטי . מה שבטוח עם זנן הרגילי האכילה משתנים . במיוחד שמתאמנים בשחיה .