soshi - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בניו בייבי היום וכמעט סגרתי עסקה
19 תגובות
עמוד 1
  • איפה זה ניו ביבי?
  • זה בדליית אל כרמל
  • שלום לך גברת לא נחה !
  • שבוע טוב!!!

צוצית... 4100 כולל כל האביזרים??
    כולל תיק סלקל, אמבטיה והכל??
    נשמע זול!!

• כן ממוש, זה כולל הכל
  • פששש ממש זול!!
    לכי על זה
  • הם עושים משלוחים !? אולי שווה לי להזמין !? נראת באמת מעולההההה ... מעניין אם ניתן לעשות הזמנה טלפונית .... אצלנו בנתיבות אמרה לי לא שווה לך להתחיל עם העגלה הזאת המחיר שלה בשמים ... כנראה שלא ככה ...
    נכנסתי אתמול לגוגל לראות אותה שוב ונראת לי באמת אחלה !

• אני גאה בעצמי!!!
  • ביבוש - הם עושים הובלות בהחלט
  • אם זה אותם מוצרים ואותם הדברים בהזמנה הייתי הולכת על דלית אל כרמל יש לך פה חיסכון של מעל 1000 אם נוסיף הובלה והרכבה ...
    ב דרך כלל הרהיטים הם של חברה מסויימת ויש לך אחריות דרך אותה החברה רהיטי טל משכל וכו ... אז לא משנה איפה תגורי יש לך אפשרות לשירות ...
    אם ה1000 פלוס לא משנה לכם לכו למוצצים !
    אני עכשיו נדלקתי על הפג פרגו פלוס או הcam חייבת להחליט בין השניים אמרתי לבעלי היום אראה לו את העגלות והוא יעזור לי לבחור !

• אני עם ביבוש
  • צוצית ראית בדאלית את ההיפי? אני לא הצלחתי להסתדר עם הגירה שלה!!
  • אני לא זו שמקפלת... יש לי מחסן שהעגלה תישאר שם פתוחה
  • האמת שיכולתי להסתדר איתה אבל הקטע של הדחיפה עם הבטן לא הלכה לי
  • אני דווקא כן ממליצה ללידה ראשונה שתקני את הפג. היא נראית לי עגלה שתסחוב הרבה זמן
  • גם אני בעד הפג!

• אנחנו צריכות להתחיל לבקש אחוזים מהפג האלו!! חתיכת פרסומת אנחנו עושות להם
  • חופשי אחוזים...
  • חחחח אולי נקבל עגלה מתנה כל אחת תקבל חלק אחת שילדה אחת אמבטיה אחת סל קל חחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה